Читайте нас в соціальних мережах

Мікрокредити як спосіб вирішення фінансових проблем

Середа, 29 березня 2023 18:31
Мікрокредити як спосіб вирішення фінансових проблем
Бажання людини завжди не збігаються з її фінансовими можливостями.

Ресурси обмежені, а для підтримки комфортного рівня життя потрібно багато чого: купувати комп'ютерну та побутову техніку, відпочивати у кафе та ресторанах, відвідувати кінотеатри та музеї, регулярно їздити на відпочинок до інших країн. Якщо людині не вистачає грошей, вона має їх звідкись взяти – у родичів, у банку чи МФО – мікрофінансової організації.

Кредит у МФО – найкращий спосіб вирішити свої фінансові проблеми

Позичити у родича добре тим, що ви не платите відсотки - скільки взяли, стільки і віддали. Однак вам доведеться пояснювати, для чого, для яких цілей вам потрібні гроші. Якщо ви не зможете повернути борг вчасно, то, можливо, посваритеся з цією людиною надовго, якщо не завжди.

Кредит у банку хороший невеликою відсотковою ставкою та широким вибором форм кредитування. Ви можете взяти гроші не готівкою, а оформити кредитну картку. Погасивши борг на кредитці, ви можете відкласти її в ящик столу "про всяк випадок" і більше не користуватися. Недолік кредиту в банку у складності його отримання: ви повинні мати офіційну роботу, підтверджений дохід і не мати прострочених позик у минулому.

Найкращий варіант – це кредит онлайн у Credit 7. Ви берете невелику суму під найвищий відсоток. За рахунок невеликого терміну кредитування (як правило, від 5 до 30 днів) загальна сума переплат виходить невеликою.

Переваги МФО як кредитора:

Ваша мікропозика(https://credit7.ua/mikropozika/), як правило, нецільова - отримані гроші ви можете спрямувати на будь-які потреби: покупку одягу, ліків, навчання дітей, ремонт в будинку і т.д.

Мікрокредити видаються без забезпечення та поручителів. Отримати гроші можуть навіть пенсіонери та люди, які працюють неофіційно.

Багато МФО «заплющують» очі на фінансово-кредитне минуле своїх клієнтів. Банки не видають кредити тим, хто допускав прострочення у минулому. Мікрофінансові компанії видають позики, але під більший відсоток, ніж решті своїх клієнтів.

Як взяти гроші в борг у МФО та повернути кредит

Взяти гроші в борг у МФО можна у готівковій або безготівковій формі шляхом переказу коштів на картку. Сама процедура оформлення кредиту проста:

  • Зайдіть на сайт МФО, введіть суму кредиту та термін, на який вам потрібні гроші;
  • Введіть ім'я, прізвище та по батькові, номер телефону та інші необхідні дані;
  • Подайте заявку та дочекайтеся рішення скорингової системи;
  • Якщо рішення буде позитивним, введіть код із смс – «підпишіть» ваш кредитний договір.

Як правильно брати та віддавати кредити

Багато людей у гонитві за комфортним рівнем життя беруть кредити «без відмови» (https://credit7.ua/kredit-onlajn-bez-vidmovi/), а потім не знають, як їх віддавати. Найголовніше правило таке: порівнюйте рівень кредитного навантаження з доходами. Вважається нормальним віддавати 20-30% свого доходу в рахунок оплати кредитів. Все, що більше, призведе до закредитованості та поступового сповзання вас у боргову яму.

Якщо ви не можете повернути борг вчасно, просіть про реструктуризацію боргу. Ще один хороший варіант – взяти позику в іншому МФО та під менший відсоток. Заплатіть новим кредитом свій старий обов'язок. Це дасть вам відстрочку на те, щоб знайти додаткову роботу чи підробіток та покращити свій фінансовий стан.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ