Читайте нас в соціальних мережах

Пральну машину якого бренду вибрати: ТОП 7 виробників

Понеділок, 27 березня 2023 21:22
Пральну машину якого бренду вибрати: ТОП 7 виробників
Виробники пральних машин постійно прагнуть до вдосконалення.

Вони впроваджують у свої розробки новітні технології, покликані покращити якість прання та розширити можливості експлуатації. Сучасні пралки вміють дезінфікувати одяг, обробляти його парою, сушити, відбілювати. Є моделі з функцією дозавантаження, голосовим керуванням, розумною самодіагностикою. У кожного бренду — свої переваги та характерні «фішки». 

LG

Гармонійне поєднання внутрішньої потужності та зовнішньої привабливості — це пральна машина LG з магазину https://www.moyo.ua/ua/bt/kbt/stiralnie-mashiny/lg/. Вона коштує адекватних грошей і працює без збоїв тривалий час. Делікатний підхід до експлуатації — гарантія довговічності та стабільності. 

Більшість пралок Елджи належать до середнього цінового сегмента, але є й преміальні — «нафаршировані» додатковими функціями та інтелектуальним керуванням.

Серед переваг:

  • Мінімальний рівень шуму. Фірмові інверторні моделі працюють без зайвих звуків. 
  • Економічність. Прання обходиться дешево завдяки оптимізованим витратам електроенергії, води, мийних засобів.
  • Технологічність. AI DD визначає властивості тканин, LG ThinQ забезпечує доступ до Смарт-функцій, 6 Motion гарантує якісне відпирання забруднень.
  • Місткість. Пральні машини стандартних розмірів оснащені великими барабанами, призначеними для 7-12 кг білизни.

Samsung

Стабільність та тривала гарантія роблять пральні машини Самсунг впізнаваними. Навіть після кількох років активної експлуатації вони працюють як і відразу після встановлення. Ефективність прання залишається незмінною завдяки високій якості запчастин. Кожна деталь виготовлена з турботою про потенційних користувачів. Звідси — стійкість елементів керування до зношування, надійний захист від протікання та стрибків напруги. 

Висока енергоефективність зберігається навіть за найвищого класу відтискання. Відсоток залишкової вологи — мінімальний, тому білизна швидко висихає і майже не мнеться. 

У дверцятах деяких моделей — мінілюк для дозавантаження без переривання циклу прання. До замовлення пральна машина Samsung з Add Wash доступна тут https://www.moyo.ua/ua/bt/kbt/stiralnie-mashiny/samsung/

Також серед фішок конструкції топових пральних машин: сенсорний дисплей, корпус BESPOKE із технологією SpaceMax, ніжки, які адаптуються під кривину підлоги. 

Керування — максимально зрозуміле. З’ясувати призначення кнопок можна інтуїтивно завдяки індикаторам, написам та графічним позначенням.

Electrolux

Електролюкс — один з найвідоміших виробників побутової техніки. Робить ставку на високу якість та функціональність. Фірмові пральні машини оснащені довговічною електронікою та міцними, стійкими до пошкоджень запчастинами. Двигуни моделей з різних цінових категорій характеризуються витривалістю, низьким рівнем шуму, економічністю.

Причини популярності пралок Електролюкс:

  • розмаїтий асортимент;
  • дбайливе прання без шкоди для тканин;
  • інтуїтивне керування;
  • додаткові функції: автокорегування часу, тривале замочування, оброблення водяною парою, ефективне полоскання.

Bosch

Bosch — синонім високої якості. Фірмові девайси приваблюють максимальним рівнем енергоефективності, стильним дизайном, вдосконаленим електронним керуванням. Головна фішка — широка сфера експлуатації та гнучкі можливості встановлення. Пральна машина Бош підходить для квартири чи приватного будинку, готелю, гуртожитку. Її можна поставити в окремій ванній кімнаті або в об’єднаному санвузлі, а також на кухні чи навіть в коридорі. Потужна модель з великим барабаном згодиться для комерційної пральні.

Інші бренди

Низька ціна,  лаконічний дизайн та підвищений експлуатаційний строк — відмінні риси пристроїв Indesit. Вони ідеально підходять для використання на дачі, особливо — дешеві вертикальні моделі.

Пралки Gorenje екологічні та зручні, забезпечують бездоганну турботу про вироби з тканини. Підтримують фірмові функції StainExpert для боротьби з плямами та AllergyCare для видалення залишків мийних засобів. 

Ультрабюджетні машини Philco — знахідка для користувачів, які не хочуть переплачувати за додаткові режими та механізми. Доступні лише базові програми, виконання яких — завжди на висоті. 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ