Читайте нас в соціальних мережах

Як вибрати рідину для POD-систем?

Понеділок, 20 березня 2023 06:23
Як вибрати рідину для POD-систем?
Перехід зі звичайних тютюнових виробів на електронні сигарети зазвичай ставить користувача перед непростим питанням: як вибрати рідину для POD-системи?

Пошук оптимального рішення ускладнений величезним асортиментом. З огляду на це у Vape Shop Esmokers (шукайте за посиланням https://esmokers.kiev.ua/ua/) підготували коротку інструкцію, яка допоможе зробити правильний вибір.

Параметри вибору рідини для електронних сигарет

Ми пропонуємо робити вибір за п’ятьма основними критеріями, що детально описані нижче.

Міцність

Залежить від концентрації нікотину. Виробники використовують звичайний (органічний) або сольовий нікотин. У першому в 1 мл міститься 0, 1.5, 3, 6, 12, 18 мг речовини, в сольовому — 5, 10, 15, 25, 30, 35, 40, 50 або 65 мг на аналогічний об’єм. Вважається, що сольовий розчин завдяки адаптації до природного pH людини завдає меншої шкоди слизовим. Зверніть увагу, що шкала міцності у звичайних та електронних сигарет не збігається, а на вибір міцності насамперед впливає кількість пари, що генерує пристрій.

Співвідношення PG та VG

PG (пропіленгліколь) відповідає за смакові якості, а VG (рослинний гліцерин) — за пароутворення. У рідині зі співвідношенням цих речовин 50/50 смак та кількість пару збалансовані, в усіх інших випадках переважати буде або виражений смак, або густа пара. Остання підходить лише для потужних пристроїв.

Тип випарника

Неправильний вибір рідини для POD системи призводить до протікання та/або підгоряння випарника. Якщо він має невеликі отвори, а ви використовуєте рідину з 60 VG або більше, вата буде погано змочуватися, що підвищить ризик підгоряння. Недостатня кількість PG, у свою чергу, призводить до появи характерного горілого присмаку, а збільшення частки VG здатне вирішити проблему підтікання.

Смак

Це найбільш суб’єктивний критерій вибору. Можна змінювати смаки щодня, вибираючи їх із величезного асортименту магазину Vape Shop Esmokers. Тут є монофруктові композиції та мікси, свіжі смаки, на кшталт льоду, та подібні до улюблених десертів — меду, чизкейку чи лимонного пирога.

unnamed 3

Спосіб приготування

Можна придбати готову рідину для електронних сигарет або приготувати її самостійно, використовуючи окремі компоненти у певних пропорціях. Другий варіант для тих, хто полюбляє експериментувати і прагне знайти ідеальне співвідношення міцності та смаку POD-системи (https://esmokers.kiev.ua/ua/pod-system/).

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ