Читайте нас в соціальних мережах

Обираємо бойлер: характеристики, переваги та пропозиції на українському ринку

Четвер, 16 березня 2023 16:07
Обираємо бойлер: характеристики, переваги та пропозиції на українському ринку
Набридло чекати гарячої води, як свята? 

Рішення є! Купіть водонагрівач https://comfy.ua/water-heater/ (як його називають в народі, бойлер). На українському ринку цієї техніки є вдосталь. І не обов’язково витрачати «усі гроші світу», щоб придбати якісний водонагрівач. То як обрати справді хороший агрегат?

Насамперед вам необхідно визначитися з тим, у яких цілях ви використовуватимете бойлер. Після цього зверніть увагу на такі основні характеристики:

  1. Об’єм водонагрівача (Він залежить від того, яка кількість членів сім’ї буде користуватися бойлером. Врахуйте також місце розташування техніки, адже водонагрівачі великого об’єму, звісно, потребуватимуть, щоб ви виділили чималий куточок у ванній кімнаті чи кухні).
  2. Потужність та час нагрівання (Надпотужні бойлери споживають чимало еклектрики, а недостатньо сильні змусять вас чекати поки водна нагріється).
  3. Форма (Водонагрівачі бувають циліндричними, прямокутними та дуже компактними, або як їх ще називають Slim-бойлер).
  4. Матеріал бака (Нержавіюча сталь чи емаль).
  5. Тен (Тени у водонагрівачах бувають двох видів – «мокрі» та «сухі». «Мокрі» розміщені під водою, а тому можуть виникнути проблеми із появою накипу. «Сухі» не контактують з вологою. Вони більш сучасні, але дорожчі).
  6. Додаткові функції (Суттєво впливають на якість та швидкість роботи).

Пропонуємо вашій увазі кілька водонагрівачів з різними характеристиками та у різному ціновому діапазоні.

Atlantic Round Eco VMR 80

rek1 16 03 23

Бюджетний бойлер для забезпечення гарячою водою у побуті. Гармонійно впишеться у інтер’єр вашої кухні чи ванної кімнати. Оснащений мідним теном та магнієвим анодом.

Форма баку – циліндрична;

об'єм баку – 80 л;

потужність нагрівального елементу – 1200 Вт;

тип нагрівального елемента – відкритий;

кількість тенів – 1.

Аtlantic Steatite Cube WI-FI ES-VM 100 S4 C2 WD

rek2 16 03 23

Водонагрівач преміум класу. Оснащений функцією управління через мережу WI-FI. Теплоізоляція та сучасні системи контролю допомагають власникам такого бойлера заощадити максимум енергії.

Форма баку – пласка (прямокутна);

об'єм баку – 100 л;

потужність нагрівального елементу – 2400 Вт;

тип нагрівального елемента – сухий тен;

кількість тенів – 1.

Gorenje GBF 100 SMV9

rek3 16 03 23

Компактний бойлер для використання у невеликих приміщеннях. Додаткова функція EcoSmart допоможе зекономити 25 % електроенергії у порівнянні зі звичайними бойлерами. Обладнаний сучасним електронним блоком управління із світлодіодними індикаторами та дисплеєм, за допомогою якого ви контролюватимете температуру води.

Форма баку – циліндрична;

об'єм баку – 100 л;

потужність нагрівального елементу – 2000 Вт (2 х 1000 Вт);

тип нагрівального елемента – сухий тен;

кількість тенів – 2.

Окрім цих водонагрівачів, на українському ринку (https://comfy.ua/water-heater/) є ще кількадесят інших моделей. Стежте за знижками, досліджуйте характеристики бойлерів та обирайте той, який вам до вподоби.