Читайте нас в соціальних мережах

Як GGPokerOK став амбасадором світового онлайн-покеру

Вівторок, 14 березня 2023 10:09
Як GGPokerOK став амбасадором світового онлайн-покеру
Що вирізняє покерну кімнату GGPokerOK серед інших представників індустрії та яким чином платформа приваблює до себе таку велику кількість гравців.

Платформа GGPokerOK – амбасадор світового онлайн-покеру

Один із найпопулярніших покер-румів GGPokerOK щоденно збирає за своїми столами сотні тисяч гемблерів. Гравців приваблюють інноваційні функції, величезне поле та формати, які стали по-справжньому революційними. Отримати всю необхідну інформацію можна запосиланням https://cardmates.ua/pokerok.

У цьому матеріалі користувач знайде короткий огляд покерної кімнати та дізнається про її унікальні ігрові формати.

Огляд GGPokerOK: основні аспекти покер-руму

При першому запуску ігрового клієнту покеристу може знадобитись час, щоб ознайомитись з усіма гемблінговими продуктами, які пропонує платформа.

reklama1 14 03 23

Перш за все варто відмітити велику кількість кеш-столів із Безлімітного Холдему, пот-лімітної та п’ятикарткової Омахи, а також Шорт Деку. Внески починаються від 0,01$/0,02$, є також розділ для ВІП-гравців, де мінімальні ліміти становлять 25$/50$.

У верхній частині екрану відведені головні вкладки, при переході на які відкриваються окремі лобі найпопулярніших видів ігор на ПокерОК. Серед них:

  • All-in or Fold – формат, у якому покерист може задіяти лише дві опції, а саме: піти ва-банк або скинути.
  • Spin&Gold – лобі швидких 6-макс та 3-макс турнірів із призовими фондами, які щоразу є випадковими.
  • Battle Royale – триетапні івенти у форматі нокауту. На початку покеристи грають за буст-столами, далі йдуть в ол-ін. На фінальному етапі учасники змагаються за призові.
  • Rush&Cash – швидкі кеш-ігри з лімітами від 0,01$/0,02$.
  • Холдем – всі наявні столи з Безлімітного Холдему (за винятком VIP).
  • Омаха – вся доступна кеш-гра з пот-лімітної та п’ятикарткової Омахи.
  • Short Deck – столи Холдему 6+ із короткою колодою.
  • VIP Ігри – окреме лобі для покеристів-хайроллерів, де можна зустріти відомих гравців.
  • Турніри – тут знаходяться всі доступні івенти покерної мережі.
  • Flip&Go – лобі унікальних турнірів, які проходять у декілька фаз.
  • GG Live – тут гравець знайде відбіркові сателіти, через які можна потрапити у великі живі покерні фестивалі.

 Також основні вкладки можуть доповнюватись великими турнірними серіями, які регулярно проходять у покерній кімнаті. 

Нові формати на PokerOK: ексклюзивні пропозиції руму

Окрім вищезгаданих ігрових форматів, покерна кімната надає широкий спектр унікальних івентів, акційних та бонусних пропозицій.

Найпопулярнішим форматом турнірів на цій платформі зараз є Mystery Bounty. У них всі учасники фінального етапу можуть виграти величезну нагороду за вибивання суперників, яка подекуди може бути більшою за чемпіонську виплату.

Також всім гравцям нокаут-турнірів доступна акція під назвою “Mega Bounty Jackpot”. Вона трохи нагадує за своїм сенсом Mystery Bounty. Проте у цьому випадку гравець має можливість виграти випадкове баунті ще на ранньому етапі івенту.

Коли користувач програє роздачу у кеш-іграх на ГГПокерОК, маючи на руках дуже сильну комбінацію, він отримує фішки у шутаут-фрірол GGCare. У ньому розігруються кеш-долари, які потім можна витрачати на гру.

Окрім цього, під час покерної сесії гравцям доступні безліч унікальних функцій, як от Smart HUD (статистика на опонентів), PokerCraft (додаткова інформація та історія роздач), Bubble Protector (захист бай-іну у разі ранньоїх реєстрації в турнірі), Snapcam (відеоповідомлення для опонентів за столом) та багато іншого.

Світове визнання покерної мережі GG Network

Щорічно мережа отримує міжнародні винагороди за свій вклад у розвиток гемблінг-індустрії. У 2022-му році платформа здобула премію у номінації “Покерний онлайн-оператор року” на The SiGMA Americas Award, що проходила в Торонто.

Той факт, що покерна кімната проводить у себе турніри WSOP Online, говорить сам за себе. Більше того, через окремі сателіти в лобі руму є шанс потрапити у живі івенти Всесвітньої покерної серії.

Сам бренд є спонсором великих покерних шоу та фестивалів. Рум GG PokerOK просувають дуже відомі гравці та стрімери, а серед амбасадорів мережі GGNetwork є справжні легенди світового покеру, як от наприклад Даніель Негреану.

Впроваджуючи сучасні гемблінг-технології, платформа вже роками тримає перші місця за показниками онлайн-трафіку.

За матеріалами https://cardmates.ua



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ