Читайте нас в соціальних мережах

Поліетиленовий рукав від EVOPACK – якісне пакування за доступною ціною

Вівторок, 14 березня 2023 09:44
Поліетиленовий рукав від EVOPACK – якісне пакування за доступною ціною
Шукаєте надійне упакування для продуктів чи непродовольчих товарів?

У цьому вам допоможе львівська компанія EVOPACK - https://evopack.com.ua/polietylenovyj-rukav/.

Харчові продукти, одяг, засоби гігієни, канцелярію та інші речі ви можете запакувати у поліетиленовий рукав, намотаний на картонну гільзу.

Характеристики виробу

EVOPACK виготовляє рукав як з первинної, так і вторинної сировини. Кожен замовник індивідуально можете обрати будь-який колір плівки. Стандартний рукав – прозорий. Товщина плівки – від 10 до 100 мікрон. Максимальна ширина – 700 мм. Мінімальна ширина – 150 мм.

Захист від зовнішніх забруднень

Поліетиленовий рукав від EVOPACK захищає вашу продукціювід зовнішніх забруднень – пилу, вологи та стороннього запаху. Він стійкий до розтягування та розривів навіть при упакуванні продуктів нестандартної форми. Якісна сировина, з якої виготовлений рукав, збереже споживчі та естетичні властивості упакованого товару.

Рукав від EVOPACK як рекламний інструмент

Для того, щоб ваш бренд був більш популярним, EVOPACK наносить флексографічний бігучий друк до 2 кольорів. Тож логотип вашого бізнесу клієнти бачитимуть у кілька разів частіше – в крамниці, на вулиці чи в громадському транспорті. Таке рішення зменшить затрати на рекламну кампанію і цілодобово працюватиме на популярність бренду.

Екологічність

Екологи запевняють, що поліетилен у природньому середовищі розкладається понад дві сотні років. Однак нашого рукава це не стосується. Продукція EVOPACK підлягає повному біологічному розкладу. Окрім цього, наше упакування відповідає усім гігієнічним нормам та вимогам.

Про компанію

EVOPACK – команда висококваліфікованих спеціалістів з 15-річним досвідом роботи у виготовлення упаковки. Пріоритетом компанії є якісне та своєчасне виготовлення пакувальної продукції. EVOPACK – це сировина закордонних виробників, сучасне обладнання, кваліфікований персонал та надсучасна лабораторія.

Як замовити

Аби замовити упакування, клієнту необхідно обмаль зусиль, адже менеджери EVOPACK пропрацюють увесь «ланцюжок» – від отримання звернення до відвантаження товару на склад замовника.

Щоб замовити поліетиленовий рукав, телефонуйте за номерами:

+38 097 054 00 45

+38 073 054 00 45

Також на сайті EVOPACK ви можете розрахувати вартість упакування і залишити форму для зворотнього зв’язку.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ