Читайте нас в соціальних мережах

Найширший вибір підлогового покриття

Понеділок, 13 березня 2023 11:20
Найширший вибір підлогового покриття
Обирати покриття для підлоги інколи буває надто складно.

Адже потрібно знайти покриття, котре не просто вам подобається, але й відповідає призначенню кімнати, відповідає навантаженню. Допомогу у виборі ідеального підлогового покриття пропонує магазин «ПолMALL».

Чому варто купувати саме в «ПолMALL»? 

В каталозі магазину зібрано найбільший асортимент покриттів, не тільки для житлових, але й для офісних приміщень. Зокрема, ви можете обрати: 

  • лінолеум; 
  • ковролін;
  • вінілову підлогу;
  • ламінат; 
  • штучну траву.

Всі товари, доступні до вибору в магазині, відрізняються високою якістю, виготовляються тільки з безпечних для здоровя матеріалів. Важлива перевага магазину «ПолMALL» — можливість обрати якісне підлогове покриття за доступною ціною. Більшість сучасних виробників покриттів для підлоги створюють покриття з доступних матеріалів, за спрощеними технологіями. Це дозволяє виготовляти лінолеум, ковролін за цінами, доступними для широкої аудиторії покупців. Для постійних клієнтів, а також оптових покупців, пропонуються вигідні та гнучкі системи знижок, приємні бонуси. 

Серед інших відмінностей магазину слід назвати: 

  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта — покупець може обрати не лише потрібну серію покриття, але й габарити. 
  • Порізка точно по вказаним розмірам, з подальшою обробкою країв на станку оверлок. Це актуально для ковроліну, котрий може «розсипатися» після порізки рулону. 
  • Можливість підібрати колір, візерунок, розміри для будь-якого житлового та комерційного приміщення. 
  • Товари поставляються від брендів зі світовим іменем.
  • Доставка товару виконується в максимально короткий термін по території України. 

На сайті передбачено максимум функцій для зручності покупця — фільтри по ключових параметрах, калькулятор відрізу, замовлення оверлоку. 

Найпопулярніші різновиди покриття для підлоги 

Перше місце за популярністю займає, звісно ж, лінолеум – це практичне та довговічне покриття можна укладати в будь-якому приміщенні. Лінолеум швидко та легко монтується, він стійкий до пошкоджень та вологи. Остання перевага робить лінолеум ідеальним варіантом для укладання в кухні, ванній кімнаті. 

reklama2 13 03 23

Створити домашній затишок та атмосферу допоможе ковролін, котрий можна обрати в будь-якій кольоровій гамі. Один з найпопулярніших критеріїв вибору — довжина ворсу. Для спальні чи вітальні доцільно обирати ковролін з довгим чи комбінованим ворсом — в ньому довгі та короткі волокна створюють різні візерунки. 

В офісних приміщеннях можна укладати ковролін з коротким та жорстким ворсом, стійким до пошкоджень, стирання. 

Вінілова підлога візуально нагадує ламінат, проте має одну важливу відмінність — повну стійкість до вологи. Також вінілова плитка витримує сильні навантаження, на її поверхні практично не лишається подряпин та слідів від підошов, підборів. У покупця є можливість обрати колір та текстуру дерева, каменю чи бетону.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ