Читайте нас в соціальних мережах

Олійно-фталеві емалі — естетичне та супер стійке покриття

Понеділок, 06 березня 2023 10:07
Олійно-фталеві емалі — естетичне та супер стійке покриття
Щоби створити естетичне та дуже міцне покриття, частіше всього використовуються емалеві фарби.

Завдяки особливому складу, в якому містяться синтетичні смоли, такі фарби створюють покриття, стійке до вологи, тертя. Особливий попит мають емалі «Снєжка», представлені в магазині «ОколоРемонта» широким асортиментом різноманітних модифікацій. 

Олійно-фталеві емалі — естетичне та супер стійке покриття 

Олійно-фталева емаль Sniezka, котра представлена широкою колірною палітрою, стійка до механічного впливу, атмосферних факторів. Також ця фарба має чудову покривну здатність на невеликий розхід. Фарба створює яскраве покриття, котре не втрачає свого кольору протягом тривалого часу. 

Олійно-фталеву емаль найчастіше використовують для створення декоративного покриття на дерев'яних покриттях: вікнах, дверях, меблях. Також ця емаль може застосовуватися для покриття металевих поверхонь, котрі використовуються назовні: воріт, огорож. 

Емаль цього типу має досить різкий запах, тому не застосовується у безпосередній близькості з харчовими продуктами. Також олійно-фталеві фарби не використовуються для фарбування покриттів у дитячих кімнатах. 

Безпечні акрилові емалі 

Якщо потрібно пофарбувати меблі, стіни та інші поверхні в дитячих кімнатах, інших приміщеннях усередині будинку, варто обрати акрилову емаль Śnieżka Supermal. Ця фарба не має різкого запаху, не містить токсичних речовин. 

Акрилова емаль представлена в трьох декоративних ефектах: матова текстура, а також шовковистий та сатиновий глянець. Такий вибір, а також розмаїття кольорів, допоможуть створити оригінальний декор для унікального інтер'єру. 

Ключові відмінності акрилової емалі: 

  • безпечна для дорослих та дітей; 
  • водорозчинна, тому після завершення роботи зручно мити всі інструменти; 
  • стійка до впливу атмосферних факторів; 
  • чудове зчеплення з основою; 
  • швидко висихає; 
  • підвищена стійкість покриття; 
  • фарба не втрачає кольору та не жовтіє з часом. 

Частіше всього акрилові емалі застосовують для фарбування дерева, а також стін, покритих тинькуванням, сталевих та чавунних елементів. Екологічна безпечність дозволяє використовувати акрилову емаль для фарбування дитячих меблів та іграшок. 

Фарба силіконова жаростійка Sniezka Srebrzanka серебрянка 200 мл

Емалі підвищеної стійкості 

Для виконання особливих задач, наприклад, фарбування сталевих та чавунних поверхонь, об'єктів, котрі сильно нагріваються, використовуються фарби підвищеної міцності. Зокрема хлоркаучукова емаль має підвищені показники стійкості до атмосферних факторів, до ударів та подряпин.

Для фарбування поверхонь, котрі нагріваються до температури 500 градусів, застосовується емаль «Снєжка Серебрянка». Цей продукт створюється на основі компонентів, стійких до підвищеної температури, тому ідеально підходить для фарбування будь-яких поверхонь, елементів, що регулярно піддаються впливу високої температури. Під впливом високої температури фарба твердне, набуваючи захисних властивостей. 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ