Читайте нас в соціальних мережах

Всі знають: швидка доставка піци у Тернополі - це fainemisto.com

Вівторок, 17 січня 2023 11:12
Всі знають: швидка доставка піци у Тернополі - це fainemisto.com
Піца - надзвичайно ситна та смачна інтернаціональна страва, яку полюбляють практично у всіх куточках світу.

Серед безлічі рецептів ви неодмінно знайдете свого фаворита, а Сім'я ресторанів Файного міста вам у цьому залюбки допоможе. Щоб отримати насолоду від цієї традиційної італійської страви, завітайте у Паб Файного міста, розташований у самому центрі Тернополя. Цей заклад є первістком нашої дружньої Сім'ї, тому він сильно полюбився тернополянам і гостям. Тут пропонується європейська кухня, яка характеризується відмінною подачею та вишуканим смаком. Якщо ж ви плануєте залишитися вдома, організувати святковий захід чи пікнік, від душі пообідати в офісі, то можете здійснити замовлення піци туди, куди вам потрібно. Кур'єри доставляють їжу вчасно та ще гарячою, тому її ви можете відразу подавати на стіл, пропонувати гостям чи їсти наодинці.

Піца Тернопіль від Пабу Файне місто смакує по-особливому: дещо про секрети приготування

У Пабі Файне місто піца готується із дотриманням особливої технології. Кухарі приділяють окрему увагу саме тісту, адже у більшості випадків саме від нього залежить кінцевий смак страви. Щоб воно вийшло ароматним і ніжним, застосовується борошно найдрібнішого помелу "00". Тісто попередньо проходить подвійний процес ферментації, що займає по 12 годин кожен. Це дає змогу отримати страву, яка не лише вабить вишуканим ароматом, а й швидко засвоюється. Навіть якщо ви вирішили

замовити піцу пізнім вечором, вас не буде турбувати відчуття важкості і не складеться враження, ніби з'їли цеглу.

Паб Файне місто, кафе в центрі Тернополя, пропонує досить щедре меню, завдяки чому вам вдасться знайти найсмачнішу піцу для себе чи близьких. Тут представлені страви для особливо ситних перекусів, серед яких: "М'ясна", "Салямі", "З телятиною". Якщо ви не уявляєте свого життя без гострих смаків, тоді вам варто заказати піцу "Пікантна пепероні". Гостра салямі з перцем пепероні додають нових і ще більш насичених емоцій, адже ідеально поєднуються з ніжним вершковим соусом, моцарелою та запашним пармезаном. Любителям сирів, своєю чергою, неодмінно сподобається "Сирна", до складу якої входять дор бою, пармезан і моцарела. Подається страва зі свіженькою руколою, соусом маріо й вершковим. Подобається нестандартна піца - меню переглядайте та зверніть увагу на "Крафтову". Готується страва із додаванням апетитної сиров'яленої копи та крафтової салямі. Звичайно, вкрай важко уявляється повноцінне піца меню без легендарної "Маргарити", де немає нічого зайвого, а лише томатний соус, базилік, моцарела. Так, саме ця страва підкорила серце королеви Маргарити, тому і була в честь неї названа.

Тернополянам і гостям міста подобається у Паб Файне місто меню, адже воно насправді колоритне. Переглянувши його, кожен зможе обрати улюблену страву з урахуванням індивідуальних смакових уподобань. У Пабі затишно, оскільки цей заклад ідеально підходить для романтичних вечорів, тут драйвово, адже ви можете організувати запальні посиденьки величезною компанією, у закладі все по-сімейному, тому що ми раді бачити всіх, від найменших до найстарших. У Пабі панує особлива атмосфера, тому він подобається багатьом, залишає виключно позитивні спогади та викликає бажання завітати повторно.

2.2

Як замовити піцу від СРФМ: правила й умови доставки

Щоб отримати справжнє гастрономічне задоволення від традиційної страви італійської кухні там, де зручно, у Сім'ї ресторанів Файного міста пропонується доставка піци. Послуга надається в межах міста і на околицях. Мінімальна вартість замовлення залежить від вашого розташування. Для містян вона складає 250 грн., а для мешканців передмістя - 350 грн. Якщо ви плануєте організувати посиденьки на компанію, то при замовленні на суму від 2000 грн. доставка піци Тернопіль виконується безкоштовно. Завітайте на сайт fainemisto.com чи у додаток, переглядайте меню та обирайте улюблені позиції. Доставка піци Тернопіль здійснюється за попереднім замовленням онлайн або за номером телефону 068-055-77-11. З Сім'єю ресторанів Файного міста все смачно, просто та доступно, адже ми піклуємось про вас, де б ви не були.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ