Читайте нас в соціальних мережах

Підприємства компанії «Веолія Україна» розпочали підготовку до зими

Середа, 02 листопада 2022 12:32
Підприємства компанії «Веолія Україна» розпочали підготовку до зими
Українська компанія «Веолія», що надає послуги у сфері поводження з відходами і входить до світової групи Veolia, розпочала підготовку до зимового періоду.

За повідомленням компанії, задля забезпечення якісного обслуговування в умовах воєнного часу збільшено запаси витратних матеріалів, перевірено дієздатність апаратури та транспорту, співробітників забезпечено якісним спецодягом.

Збільшено запаси піску та солі, порівняно з минулим роком. Для забезпечення безперебійної роботи київського підприємства перевірено працездатність електроконвекторів, придбано додатковий генератор. Таким чином, компанія має у власному розпорядженні три генератори, що дозволить не втратити якість надання послуг та ефективність роботи у період зими та при відключенні електроенергії. Сучасні автомобілі, якими володіє “Веолія Україна”, обладнані двигунами класу Євро-5, що дозволяє зменшити на 25% кількість викидів шкідливих речовин СО, НС, NО. Також компанія придбала зимові, утеплені форми для всіх співробітників, чия робота вимагає посиленого захисту від холоду.

photo 2022 11 02 12 02 09

«Ми виконуємо взяті на себе зобов'язання, незважаючи на складнощі, в якій опинилася вся країна. Ми залишаємося стабільним та передбачуваним партнером для мешканців міст і влади. Всі підприємства «Веолія Україна» здійснюють усі види робіт відповідно до існуючих законодавчих норм та вимог міжнародних стандартів якості ISO 9001:2015», – наголосив Маттіас Фогель, виконавчий директор з управління відходами у Центральній та Східній Європі компанії Веолія, директор регіону Україна.

З початку повномасштабної війни підприємства компанії «Веолія Україна», як частина критичної інфраструктури, не зупиняють свою роботу. Вони продовжують працювати заради санітарної безпеки та комфорту містян, незважаючи на всі складнощі. Беруть активну участь у гуманітарних проектах, що підтримують український народ під час війни, забезпечують вивіз відходів для силових структур та ЗСУ, підтримують гуманітарну місію українського Червоного Хреста, допомагають біженцям та переселенцям.

Компанія «Веолія Україна» входить до групи Veolia – світового лідера, що надає послуги у сферах поводження з відходами, водозабезпечення і очищення стічних вод та енергозабезпечення. Компанія «Веолія» вже понад 160 років веде успішну діяльність у більше ніж 50 країнах світу.

В Україні компанія «Веолія» працює з 1995 року і стала першою на українському ринку світовою компанією, що пропонує комплексні рішення у сфері поводження з відходами. Її підприємства знаходяться в містах Київ, Чернівці та Тернопіль. Загальна кількість персоналу компанії налічує майже 350 осіб.

Компанія «Веолія Україна» підтримує санкції проти країн-агресорів та не співпрацює з постачальниками, що мають російське та білоруське походження.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ