Читайте нас в соціальних мережах

Посібник з Нандролону Фенілпропіонату

П'ятниця, 14 жовтня 2022 17:19
Посібник з Нандролону Фенілпропіонату
Перед тим, як розглянути можливість використання NPP, ви повинні знати про нього кілька речей.

Перша з яких полягає в тому, що він має багато тих же характеристик, що і з'єднання нандролону деканоату (дека). Фактично, нандролон фенілпропіонат був продуктом, який вперше був представлений на ринку у 1950-х роках.

Через його потужний анаболічний ефект і відносно слабший андрогенний ефект порівняно з іншими стероїдами NPP є популярним вибором серед бодібілдерів і спортсменів. Нандролон Фенілпропіонат (NPP) є популярним вибором серед культуристів та атлетів, які хочуть уникнути серйозніших естрогенних та інших побічних ефектів. Спочатку NPP був розроблений як засіб для лікування остеопорозу та раку грудей у ​​жінок. Однак, завдяки потужній анаболічній дії, він також використовується для лікування остеопорозу.

Що таке нандролон фенілпропіонат?

Двома словами, нандролон фенілпропіонат (NPP) - це форма нандролону з приєднаним до нього ефіром фенілпропіонату.

Нандролон деканоат, який також відомий під торговою назвою Дека-Дураболін є ще однією популярною формою цього стероїдного з'єднання. Хоча раніше NPP також був відомий під назвою Дураболін, ця назва більше не використовується, оскільки вона призводила до плутанини між двома формами з'єднання.

Гормон нандролон є присутнім в обох препаратах у абсолютно однаковій хімічній формі; єдина відмінність полягає в ефірі, який надає дещо інше вплив на організм, зокрема, у плані періоду напіврозпаду, швидкості, з якої він починає діяти, і тривалості часу, протягом якого він залишається активним у кровотоку. У зв'язку з цим частота дозування буде відрізнятися.

Порівняно з нандролоном деканоатом, у NPP коротший період напіврозпаду, тому для підтримки стабільного рівня потрібне частіше введення препарату.

Історія NPP

Про історію NPP відомо не так багато. Цей анаболічний стероїд, який скорочено називають NPP, має невелику ефірну основу. Він ніколи не міг конкурувати за популярністю з деканоатом, який має більшу ефірну основу. Основна причина цього полягає в тому, що формулу деканоату було зручніше набувати. Він продавався у ширшому асортименті.

У наші дні нандролон фенілпропіонат виробляється у підпільних лабораторіях, що сприяє зростанню популярності препарату. Оскільки його легко дістати, у наші дні він використовується все частіше.

Як працює NPP в організмі?

NPP запускає процес синтезу білка в м'язових клітинах організму, завдяки чому він і робить свою дію. Білок необхідний для росту м'язів, а нандролон фенілпропіонат (NPP) діє так, щоб доставити більше білка, ніж організм міг би зробити самостійно, без допомоги добавки.

Оскільки він прискорює метаболізм, NPP може допомогти прискорити втрату жиру. Це дозволяє збільшити витрати калорій, що, у свою чергу, веде до значної втрати ваги. Нандролон фенілпропіонат (NPP) також сприяє підвищенню виділення антидіуретичного гормону (ADH), який допомагає позбавити організм від зайвої води та зменшити здуття живота під час циклів, спрямованих на нарощування сухої м'язової маси, а не на втрату жиру.

NPP також діє як стимулятор імунної системи, сприяючи збільшенню виробництва лімфоцитів та лейкоцитів набагато швидше, ніж це зазвичай буває у здорових людей. Це з тим, що NPP діє як потужний стимулятор імунної системи. Це, у свою чергу, допомагає організму ефективніше боротися з інфекціями та хворобами, допомагаючи вам почуватися краще в цілому.

Крім того, Nandrolone Phenylpropionate надає потужний анаболічний вплив на сполучну тканину, що підвищує стійкість організму до втоми та допомагає запобігти травмам. Це особливо корисно для спортсменів, які постійно піддають свій організм значним навантаженням.

Оскільки він викликає зростання м'язів, а також служить сечогінним засобом, NPP може допомогти людям підтримувати здорову вагу, допомагаючи їм позбутися зайвої води. Нандролон фенілпропіонат допомагає зберегти стрункіший вигляд за рахунок збільшення швидкості розщеплення жиру в організмі.

Введення нандролону фенілпропіонату допомагає організму зберігати основні поживні речовини, такі як білки та вуглеводи, які необхідні для зростання та відновлення м'язів, а також для загального життєвого тонусу.

Ще однією з багатьох переваг NPP є те, що він служить для зміцнення кісток, що є ще однією причиною, через яку його використовують більшість бодібілдерів. Якщо людина з остеопорозом або тендітними кістками приймає цей стероїд, він може відновитися значно швидше, ніж якби не приймав нандролон фенілпропіонат.

Завдяки своїм анаболічним властивостям NPP сприяє виробленню колагену, який, у свою чергу, захищає від руйнування м'язової тканини, яка може виявитися необхідним.