Читайте нас в соціальних мережах

Порівняння Парі Матч та Vbet: реєстрація, лінія, бонуси

П'ятниця, 19 серпня 2022 09:47
Порівняння Парі Матч та Vbet: реєстрація, лінія, бонуси
Щоб робити ставки на спорт у будь-якій БК, необхідно стати її клієнтом та внести кошти на депозит.

Але спочатку треба обрати контору, яка заслуговує довіри. В Україні можна відзначити низку провідних букмекерів, які надійні та пропонують гарні умови користувачам. Серед них такі компанії, як Парі Матч, 1хБет та Vbet реєстрація і поповнення рахунку у яких дуже прості, а вибір подій для парі величезний. Завдяки цьому названі БК стабільно користуються попитом та мають багатомільйонну аудиторію користувачів.

Оскільки у великих БК багато спільного, обрати найкращу серед них непросто. Тому, перш ніж пройти реєстрацію у Vbet чи Парі Матч, варто порівняти цих букмекерів. Лінія та розпис подій у більшості контор схожі, i основну увагу слід звертати на другорядні показники, такі як наявність додатків чи бонусна політика.

Бонуси, програми, реєстрація Парі Матч і Вбет: основні відмінності

Для полегшення вибору між двома БК варто зосередитися на кількох їх особливостях, перелічених нижче:

  • Реєстрація. В БК Вбет створити обліковий запис можна за допомогою телефону та електронної пошти. Реєстрація Парі Матч проходить за аналогічною схемою. Обидві контори пропонують легку процедуру створення аккаунта, тому тут спостерігається паритет.
  • Доступ до ставок. Укладати парі  в Вбет можна на основному сайті, у мобільній його версії та у додатках для Android та iOS. Такий же вибір способів пропонує і Парі Матч, тож тут переможця виявити теж неможливо.
  • Платіжні операції. Офіційна українська версія Парі Матч дозволяє поповнити рахунок лише двома шляхами — напряму з банківської картки або через Google Pay. У конкурента вибір платіжних засобів значно ширший: картки, перекази, електронні гаманці, криптовалюти тощо. Тому переможець за цим показником очевидний.
  • Бонуси. Постійного бонусу для новачків у ліцензійній БК Парі Матч немає, умови акцій постійно змінюються. А от Вбет пропонує гравцям безумовний фрібет до 1500 гривень, доступний усім новим користувачам. Відіграти його не дуже складно, тому це суттєва перевага.

Зважаючи на сказане вище, реєстрація у Парі Матч буде зручною для тих, кому достатньо використання для розрахунків банківської картки, а наявність ліцензії є суттєвою перевагою. Якщо цього недостатньо, тоді краще робити ставки на спорт у БК Вбет.

Робити вибір — необов’язково

Для тих, хто планує регулярно ставити гроші на спортивні події, вибір лише однієї БК є зовсім не обов’язковим. Ніщо не заважає одночасно зареєструватися у декількох конторах, покласти на рахунки невеликі суми та шукати кращу БК на власному досвіді. Окрім можливості отримання вражень про кожну компанію особисто, такий підхід дозволяє також обирати кращі коефіцієнти, частіше брати участь в акціях та користуватися іншими перевагами.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ