Читайте нас в соціальних мережах

Благодійний фонд допомоги дітям. Parimatch Foundation

П'ятниця, 19 серпня 2022 09:44
Благодійний фонд допомоги дітям. Parimatch Foundation
Піклуватись про дітей в Україні є основною місією міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation.

Тому під час війни фонд запускає проєкти, що повністю співпадають з основною місією

Ще з 2019 року благодійна організація допомоги дітям Parimatch Foundation став на захист дітей в Україні, й почав боротись за їхнє право на повноцінний розвиток в країні. Щоб зрозуміти напрямок діяльності благодійного фонду, достатньо глянути на ті проєкти, що запускаються з легкої руки команди міжнародної благодійної організації. Parimatch Foundation продовжує піклуватись про дитину й у воєнний час, адже ніхто за нас не збудує наше ж майбутнє.

Що робить Parimatch Foundation?

  • Як можна піклуватись про своє здоров'я, не займаючись спорт? Тому благодійний фонд запускає проєкт Спортивний наставник. Діти можуть не просто займатися під наглядом професійних тренерів, але й отримати поради, які зроблять спорт ще безпечнішим. Якщо йдеться про фізичне виховання, то слід додати ще проєкти Так, я зможу!, Нова фізична культура. Діти можуть не тільки повірити у свої сили, але й отримати спортивний інвентар, який придбати не кожній сім'ї під силу.
  • Окрім фізичного виховання, Parimatch Foundation піклується й про психологічний стан майбутнього покоління. Тому курси з кризової психологічної допомоги, які проходять на заході України, трохи далі від місць бойових дій, повинні допомогти психологам справитись з тим потоком жертв російської агресії в України, що є.
  • Після того, як з'явилася програма Help for Ukraine фонду стало простіше реагувати на нагальні потреби дітей в Україні. Тому фонд почав організовувати поїздки у спортивні табори на захід України, де немає активних бойових дій, щоб створити максимально безпечні умови для відпочинку. Діти можуть не тільки знайти нових друзів, але й потренуватись з тренерами, навчитись краще володіти своїм тілом. Спортивні табори потрібні й батькам дітей, що стали жертвами російської агресії в Україні. Адже багато поранених не тільки серед дітей, але й дорослих, а реабілітація потребує зусиль, часу й уваги до потреб власного тіла.
  • Ініціатива Ukraine Hospitals Appeal запущена, щоб зібрати 1 млн євро для лікарів. У воєнний час лікарі є не менш важливими, ніж захисники країни, тому донатити потрібно і на лікарів, що рятують життя маленьких українців та їхніх близьких.

Як і більшість міжнародних благодійних організацій, Parimatch Foundation постійно стикається з новими викликами. Й з кожним днем війни їх стає все більше. Благо, команда Parimatch Foundation готова до запуску нових проєктів, щоб забезпечити повноцінний розвиток дитини й у ці доволі складні часи для країни.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ