Читайте нас в соціальних мережах

Де замовити найсмачніші суші у Тернополі?

П'ятниця, 05 серпня 2022 22:53
Де замовити найсмачніші суші у Тернополі?
Бажаєте смачно та ситно поїсти? Хочете насолодитися суші наодинці, з коханою людиною, колегами чи друзями?

Якщо Ви у пошуках ідеального закладу, тоді Вам варто звернути увагу на ресторан ЯНГ. Він є частиною Сім'ї ресторанів Файного міста. Щоб скуштувати найкращі суші, Ви можете завітати у заклад або ж скористатися професійною послугою доставки.

Які суші Тернопіль пропонує замовити СРФМ?

Заказати суші Тернопіль в ресторані Young можна різноманітні. У меню представлені страви, які готуються як по традиційних, так і авторських рецептах. До речі, останні створюються зі збереженням усіх необхідних технологій, проте вони відрізняються поєднанням досить цікавих інгредієнтів. Це чудовий варіант для тих, хто бажає скуштувати не лише щось смачненьке, а й досить оригінальне. А ще у ресторані ЯНГ можна замовити суші сети Тернопіль. Їхня вага варіюється у широких межах. Сушисти пропонують суші Тернопіль навіть величезних порцій вагою до 3 кг. Це чудовий вибір для відпочинку великої компанії. Кожна людина знайде для себе улюблений смаколик! СРФМ рекомендує наступні кілограм суші Тернопіль або просто сети:

  • Філадельфія. Від даного сету будуть у захваті прихильники традиційних японських смаколиків. Він включає такі позиції: філадельфію з лососем, креветками і вугрем, аляску з лососем.
  • YOUNG XXL. Це вигідний варіант для великої компанії. Ви та Ваше оточення буде приємно здивоване порціями. До складу сету входять: філадельфія з лососем, аляска з лососем, аляска з вугром, каліфорнія з лососем, футомакі з креветкою, червоний. дракон. А яка красива та стильна подача! Ви лише спробуйте і неодмінно переконаєтесь в унікальності цього чудового сету.
  • ПАНКО. Панко вугор-креветка, панко лосось-креветка, такеші з лососем та панко класичні безумовно Вам сподобаються!
  • PARTY SET XXXL. Ви лише уявіть, вага сету становить аж 3 кг! Він включає наступні смаколики: філадельфію з креветкою, лососем, вугрем, аляску з лососем і креветками, червоний, золотий і рожевий дракон, каліфорнію з лососем, футомакі з креветками. Цей сет настільки різноманітний, що сподобається навіть найвибагливішим гурманам!
  • СЕТ ДРАКОНІВ XL. Це ідеальний варіант для романтичного побачення До складу сету входять: червоний дракон, золотий дракон, рожевий дракон.
  • ЕБІ ТЕМПУРА. Сет включає: кабаякі темпуру, кріспі рол з креветкою, ебі уромакі. Він по-справжньому незвичайний, тому його варто скуштувати!

Замовити суші у ресторані Ви можете і порційно. Меню Янг насправді вражає розмаїттям. Серед широкого асортименту страв варто відзначити наступні:

  1. ФІЛАДЕЛЬФІЯ OVERSIZE. Назва страви говорить сама за себе. Адже до складу young суші входить дуже багато лосося. Його вишуканий смак ідеально доповнюють норі, крем-сир, огірок, рис, ікра. Бажаєте скуштувати даний смаколик? Доставка суші - чудова нагода це зробити у будь-який зручний для Вас час та де б Ви не були.
  2. СЯКЕ ТЕРІЯКІ. Ресторан приділяє увагу кожному інгредієнту! По-справжньому заворожує не лише смак страви, а й її красиве оформлення! Складається цей смаколик з лосося, рису, креветки, авокадо, крем сиру, норі, айсберга, кумквату, тобіко, теріякі.
  3. ОВОЧЕВИЙ РОЛ. Замовити суші Тернопіль у СРФМ можуть навіть вегетаріанці! До складу страви входять такі корисні компоненти: рис, норі, чука, огірок, авокадо, горіховий соус, шпинат, мигдалеві пластівці, болгарський перець. Завдяки тому, що набір інгредієнтів великий, створюється неповторна смакова композиція. Скористайтесь такою послугою, як доставка суші Тернопіль, та поласуйте цим поживним смаколиком.

Янг суші Тернопіль - це можливість відчути справжній смак традиційних японських страв у рідному галицькому виконанні. В це, напевне, важко повірити, але професійні сушисти з СРФМ вміють вкладати в кожну порцію тернопільську родзинку, таку рідну та особливу.

21

Young пропонує не лише замовити суші: величезний вибір найпопулярніших страв паназійської кухні Ви знайдете саме тут!

У ресторані Young пропонується не лише швидка доставка суші. Тут також можна замовити інші страви, які належать до паназіатської кухні. Серед найвідоміших можна відзначити: рамен, бао бургери, гьодзе, місо суп, вок та інші. Їх можна скуштувати як у закладі паназійської кухні, так і за його межами. Янг доставка здійснюється по місту та передмісті. Вартість послуги залежить від суми в чеку та локації. У деяких випадках вона надається абсолютно безкоштовно. Оформити замовлення Ви можете на офіційному сайті Сім'ї ресторанів Файного міста fainemisto.com, у мобільному застосунку чи за номерами телефонів 098-055-77-11, 0352-51-94-44. Щоб отримати неабияку насолоду від найкращих суші та інших страв паназіатської кухні, слід звернутись до закладу Young. Тут завжди зручно, смачно, комфортно та дружелюбно!



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ