Читайте нас в соціальних мережах

Де можна скачати додаток PokerMatch?

Вівторок, 02 серпня 2022 17:26
Де можна скачати додаток PokerMatch?
Мобільний додаток PokerMatch дозволяє грати в покер з будь-якої точки світу.

Це зручно, адже улюблена розвага завжди під рукою. Користувач може вмикати всі дисципліни, які доступні у повній версії: МТТ, турніри Spin&Go, Sit&Go, а також використовувати онлайн чат і функцію швидкої посадки за столи. Додаток PokerMatch безкоштовний, а для його завантаження знадобиться декілька хвилин вільного часу.

Де можна скачати додаток PokerMatch на телефон і комп'ютер

Перш ніж завантажити покер рум, потрібно переконатися, що пристрій, зокрема телефон, відповідає вимогам:

  • ОС: iOS 13+, Android 7.0+;
  • частота процессора від 1 ГГц;
  • обсяг оперативної пам'яті від 1 Гб.

Варто зазначити, що на всіх смартфонах, випущених за останні 5 років, програма коректно працює.

Найпростіше завантажити додаток PokerMatch с офіційного сайту за допомогою інсталяційного файлу pokerstars apk. Його можна зберегти на комп'ютері, а потім надіслати на телефон або відразу скористатися смартфоном. Також скачати Покерматч можна з Google Play Market, але у цій версії відсутня каса, тому немає можливості грати на гроші. 

Перевага PokerMatch для iOS і Android – підтримка всіх ігрових форматів і видів покеру, які ви знайдете в стаціонарній версії.

Огляд додатка Покерматч для Android та IOS

Софт PokerMatch зручний і продуманий до дрібниць таким чином, щоб користувач міг швидко знайти потрібну гру, як наприклад Legacy of Dead, що э дуже популярною серед багатьох геймерів. Інформація зручно розділена на категорії. За допомогою вкладок можна швидко переходити з турнірів в віндфоли і так далі. Також, як у повній версії, так і в додатку є фільтри, за допомогою яких користувач може вказувати розмір ставки, кількість гравців, дисципліну, валюту.

Можливості з налаштування:

  • клавіші швидкого торгу;
  • відображення столів;
  • звукові ефекти;
  • особисті налаштування.

 Короткий огляд функціоналу:

  • каса для поповнення балансу та виводу виграшів;
  • система сортування ігор;
  • фільтри для пошуку столів і турнірів;
  • цілодобова техпідтримка.

Налаштувань цілком достатньо для комфортної гри новачкам і користувачам с досвідом. Найперше, що потрапляє на очі і приємно дивує – приємний дизайн і продумане розташування кожного елемента.

Особливості й переваги додатку:

  • вертикальне і горизонтальне розташування столів, тобто щоб поринути в покер на телефоні, достатньо тримати його однією рукою;
  • можна грати одночасно на 8 столах;
  • по бажанню можна вимкнути звук і анімацію.

У розробці сайту задіяні сучасні технології, які помітно прискорили всі процедури. Шлях від реєстрації до початку першої гри займає лічені хвилини.

Інструкція для скачування та користування додатком

Щоб додаток PokerMatch коректно працював і дозволяв виграти реальні гроші, варто завантажувати його через офіційний сайт. Зайдіть з мобільного телефону на офіційний портал і завантажте файл apk. Якщо він не відкривається, зверніться у службу підтримки.

Для завантаження PokerMatch на Андроид, потрібно встановити “мобільний клієнт” на смартфон, натиснувши на вкладку “Встановити”. Щоб програма швидко завантажилася, потрібно дозволити телефону встановлення файлів з невідомих джерел. Для початку гри необхідно дочекатися встановлення файлу, далі натиснути “Відкрити” і  заповнити форму авторизації.

Інструкція з встановлення додатку Pokermatch на Айфон:

  1. Процес встановлення програми на пристрій iOS практично не відрізняється від вищевказаних дій. Відмінність лише в тому, що геймеру не потрібно переходити на офіційний сайт покер руму.
  2. Достатньо лише відкрити App Store і знайти додаток PokerMatch App. Один клік, додаток встановлено і можна починати гру на гроші!

Як бачимо, встановлення додатку займає декілька хвилин. Це дозволяє користувачу грати в покер в будь-який зручний момент.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ