Читайте нас в соціальних мережах

Рецензія про книгу “Місто дівчат”

Субота, 16 липня 2022 08:55
Рецензія про книгу “Місто дівчат”
Ви колись мріяли побачити Нью-Йорк у його галасливі 1940‒50-ті роки?

Саме цьому образу присвячена більша частина роману Елізабет Ґілберт “Місто дівчат”. Головна героїня ‒ Вівіан ‒ неначе уособлює галас та запал великого та божевільного міста, яке вона приїхали підкорювати.

“Місто дівчат” ‒ це маніфест свободи дій та жіночої сміливості самостійно будувати своє життя крізь хвилі успіху та помилок. Також ця книга ‒ хіт продажів на національній книжковій платформі “Yakaboo”.

Про Елізабет Ґілберт

Творчість Елізабет неможлива без насиченого опису кохання до всього ‒ до життя, до людей, до подорожей. В її книгах знайде себе кожна сучасна жінка, адже саме Елізабет Ґілберт вдалося створити цей яскравий образ справжньої жіночності XXI століття ‒ впевненої та чутливої.

Письменниця багато подорожувала та отримувала духовний досвід в Індії та Індонезії. За її словами, саме подорожі допомогли їй відкрити в собі пристрасть. Елізабет також відома як авторка бестселера “Їсти, молитися, кохати” ‒ ще одного роману про справжнє кохання та любов до життя. Ця книга, як і “Місто дівчат”, варта того, щоб її прочитало якомога більше людей.

Про “Місто дівчат”

Головна героїня роману ‒ Вівіан ‒ молода дівчина з широким кругозором та відсутністю бажання жити за чиїмось правилами. Вона припиняє навчання у нудному коледжі та відправляється до своєї екстравагантної тітки в Нью-Йорк. У цей час крізь океан реве Друга Світова, але у великому американському місті у цей час реве джаз, кохання та мрії про красиве життя.

Вся книга ‒ це ретроспектива від самої Вівіан у листі до доньки чоловіка, з яким її пов’язувала бурхлива та дещо сумна історія кохання. Проте більша частина книги ‒ це саме описи життя молоді Нью-Йорка у середині XX сторіччя ‒ майбутніх зірок, амбітних музикантів та акторів театру, яким керує тітка Вівіан.

І хоча комусь описані події здаються надто відвертими, саме вони і є життям ‒ без самоцензури, без прихованих пікантних деталей.

“Місто дівчат” ‒ це молодість, жіночність та пристрасть у найбільш гучному місті світу. Читайте! Буде цікаво.

Купити цей бурхливий роман за низькою ціною можна у книгарні національної книжкової платформи “Yakaboo”. Ви можете замовити доставлення або забрати книгу у Києві за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт). Дізнайтеся про наявність примірників та актуальні ціни за номером телефону 0(800)-600-505.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ