Читайте нас в соціальних мережах

Apple iPhone 13: основні характеристики та особливості

Понеділок, 20 червня 2022 22:24
Apple iPhone 13: основні характеристики та особливості
Одним із найбажаніших смартфонів сьогодні для багатьох залишається Apple iPhone 13.

У моделі розробники передбачили продуктивний процесор, нову систему камер, високу автономність та ефектний дизайн. В Айфон 13 були збільшені обсяги пам'яті. Корпус можна вибрати в одному з 5 кольорів, два з яких є фірмовими відтінками компанії Apple. Випускаються моделі у строгому, стриманому дизайні та в елегантному, жіночому оформленні.

Варто купити айфон 13 та за його витривалість. Клас захисту корпусу IP68, що дозволяє занурити його під воду на глибину до 6 м. Від свого попередника новий Айфон 13 відрізняється більш тонким корпусом (на 1 мм) і меншою вагою (173 г). Але це далеко не повний перелік переваг Айфона 13.

Основні плюси моделі смартфона Айфон 13

Передню панель iPhone 13 не можна розбити. Вона не покривається подряпинами. Корпус із алюмінію розрахований на експлуатацію навіть у складних умовах. До інших переваг належить:

  • - Дисплей із діагоналлю 6,1 дюймів став яскравішим на 23%, порівняно з попередником. Тому навіть під прямим сонячним промінням зображення залишається чітким. Також передбачено технологію True Tone, яка забезпечує природні тони картинки.
  • - Екран має спеціальне покриття, що перешкоджає утворенню розлучень та плям від пальців при натисканні.
  • - За швидкістю роботи процесор на 50% перевершує своїх попередників. З графікою Айфон 13 працює швидше на 30%.
  • - За автономністю модель є найекономнішою серед базових моделей. Це стало можливо завдяки економічній роботі процесора. Без заряджання в режимі перегляду відео Айфон 13 працює 19 годин.

Закладені в Айфон 13 характеристики дозволяють використовувати смартфон навіть у професійній діяльності багатьох фахівців із різних областей. На особливу увагу заслуговують камери.

Особливості камер Айфона 13

У представленій моделі камери (широко- та надширококутні об'єктиви) розташовані по діагоналі. Це дозволило використати потужні камери. Вони мають надефективну стабілізацію оптики, а також велику за розміром матрицю. За рахунок нових доробок вдалося збільшити якість нічних фото (камера вловлює до 47% більше світла).

Навіть в екстремальних умовах об'єктив відображає найдрібніші деталі, забезпечуючи чіткість. Цей інструмент використовують професіонали під час зйомки фото та відео контенту.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ