Читайте нас в соціальних мережах

Яким типом інтернету користуються тернополяни?

П'ятниця, 17 червня 2022 22:52
Яким типом інтернету користуються тернополяни?
За крайні декілька років в Україні значно зріс рівень використання інтернету.

Цьому сприяли активний розвиток цифрових технологій і переміщення торгівлі, бізнесу, розваг, держобслуговування та інших сфер життя українців до онлайн-простору.

Не відстають від поточних тенденцій і тернополяни. Для оформлення послуги інтернет Тернопіль пропонує багато відповідних компаній. Та місцеві експерти радять звертатися лише до перевірених провайдерів. Наприклад, під'єднатися до інтернету можна на kyivstar.ua. Це обумовлено тим, що неперевірені підприємства часто не можуть забезпечити безперебійність та належну швидкість трафіку.

Найпопулярніші типи онлайн-мереж у Тернополі

Тернополяни у більшості випадків вибирають мобільний (3/4/5G) чи кабельний варіант інтернету. Перший різновид жителі міста здебільшого застосовують при серфінгу онлайн-простору за допомогою смартфонів чи планшетів. До лептопів мобільні мережі здебільшого підключають любителі подорожей.

Дротовий інтернет широко застосовують при організації зустрічей, нарад, тренінгів по відеозв'язку. Також дана технологія використовується для перегляду кінофільмів у високій якості та геймінгу. Це обумовлено високими рівнями стабільності, безпеки та фактичної швидкості подібних підключень.

Переваги різних видів онлайн-мереж

Кабельний інтернет виділяється простотою використання. Абоненту достатньо лише під'єднати дріт до ПК чи ноутбука через роутер або модем. У встановленні драйверів для налаштування такого з'єднання зазвичай потреби немає.

Плюси мобільного онлайн-підключення

Серед ключових переваг подібних мереж виділяють універсальність. Дана технологія підходить для мобільних та стільникових девайсів. Поміж іншими плюсами варто відзначити:

  • можливість використання практично будь-де;
  • незалежність від наявності поряд джерела електроживлення;
  • відносно невисока ціна тарифних планів.

Більше про інтернет 3/4/5G можна дізнатися, наприклад, завітавши на сайт компанії "Київстар".

То який же інтернет краще вибрати?

Частіше за все активні тернопільські онлайн-користувачі застосовують обидва варіанти підключень. Дротові з'єднання використовують дома чи в офісах. До мобільних мереж здебільшого підключаються під час поїздок, прогулянок. Іноді з'єднаннями 3/4/5G користуються як резервними у періоди відсутності електроенергії дома чи в офісних приміщеннях.