Читайте нас в соціальних мережах

Як під’єднати інтернет без меж від lifecell?

Понеділок, 21 лютого 2022 19:28
Як під’єднати інтернет без меж від lifecell?
Відеодзвінки, соцмережі, перегляд роликів – сьогодні мобільний зв’язок без інтернету навіть немає сенсу.

Саме тому більшість пакетних пропозицій українських операторів зв’язку містить не лише хвилини та sms, а й гігабайти для користування всесвітньою мережею. Тариф «Інтернет БЕЗМЕЖ» від lifecell задовольняє всі сучасні вимоги до спілкування без перешкод завдяки безлімітним пропозиціям.

Як під’єднати «Інтернет БЕЗМЕЖ» від lifecell?

Цей тариф розрахований на активних користувачів. Окрім безлімітного інтернету та можливості зробити свій телефон мобільною точкою доступу, має необмежені дзвінки на life та 250 хвилин на номери інших операторів. Щоб не турбуватися про місце для нових фото або відео, дарують ще й 50 ГБ хмарного сховища lifebox

Зверніть увагу на декілька особливостей:

  1. Це регіональний тариф. Він діє лише у деяких областях, зокрема у місті Тернопіль та всій Тернопільській області. При виїзді за межі покриття, нараховується додаткова денна плата, починаючи з другого дня. 
  2. Після використання перших 50 гігабайтів швидкість передачі даних зменшується до 1 Мб/с.

Є декілька варіантів скористатися всіма перевагами «Інтернет БЕЗМЕЖ».

  1. Купити стартовий пакет на офіційному сайті lifecell, фірмовій мережі магазинів чи будь-якій точці продажу. За його відсутності, придбати тариф «Універсальний» та перейти одним зі зручних способів наведених далі. 
  2. Якщо ви вже з life, набрати короткий USDD-запит *747# та натиснути кнопку виклику.
  3. У застосунку «My lifecell» обрати тариф зі списку та клацнути «Перейти». 
  4. Набрати короткий номер 5433 та, користуючись підказками голосового меню, вибрати потрібний тарифний план.
  5. Перейти з іншої мобільної мережі. Ви можете зберегти свій старий номер та отримати спеціальні ціни на пакетні послуги. 

Якщо вас не задовольняє швидкість чи потрібно часто виїздити за межі дії тарифного плану, скористуйтеся додатковими послугами оператора. З поміж додаткової кількость гігабайтів та постійного доступу до певних сервісів і платформ. Переглянути весь перелік послуг можна на сайті, у застосунку «My lifecell» або зателефонувати 5433.

Термін дії пакетних пропозицій обмежений 4 тижнями. Тому варто не забувати вчасно поповнювати рахунок.

Як не залишитися без інтернету?

Позитивний баланс на мобільному став першочерговою необхідністю у сучасному світі. Щоб не шукати точки поповнення у незручний момент, наприклад, на роботі чи відпочинку, скористайтеся функцією онлайн-оплати. На сайті iPay.ua можна зробити переказ за декілька хвилин без обтяжливих реєстрацій.

За посиланням https://www.ipay.ua/ua/bills/popolnit-schet-life-cherez-internet введіть суму та номер, який потрібно поповнити, дані своєї карти. Гроші зарахуються практично відразу після підтвердження платежу.

До речі, якщо ви завчасно використали всі пакетні пропозиції, наберіть *700# та не обмежуйте себе у спілкуванні. Адже всі складові тарифного плану оновляться раніше визначеного терміну.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ