Читайте нас в соціальних мережах

Чи можна оформити мікропозику в маловідомому МФО України?

Вівторок, 01 лютого 2022 16:02
Чи можна оформити мікропозику в маловідомому МФО України?
Невідомі МФО України-звучить, як щось малопривабливе і не зовсім безпечне.

Але насправді за цією назвою ховаються цілком нешкідливі кредитні організації. Які в деяких ситуаціях можуть стати набагато більш затребуваними, ніж популярні кредитори. Що це таке і як ними користуватися – розберемо в деталях.

Що це за маловідомі МФО і які їх особливості?

Маловідомі кредити онлайн - це просто непопулярні мікрофінансові компанії. До них зараховують компанії, які не зуміли зробити гучну рекламу, через невеликий бюджет, або тільки з'явилися і ще невідомі широкій публіці. Як в одному, так і в іншому випадку, не високі рейтинги затребуваності не характеризують кредитора з гіршого боку. Просто весь свій бюджет МФО направляють в работу, а не в рекламу. Це дозволяє їм робити вигідні пропозиції своїм позичальникам і конкурувати з більш успішними кредитними організаціями.

Які нюанси роботи маловідомих мікропозик?

Боротьба за виживання на фінансовому ринку країни, змушує гнатися за кожним клієнтом. Тому МФО з числа менш популярних, готові робити дуже багато для своїх користувачів.

У таких компаніях найвищі відсотки схвалення заявок - до 99%. Тобто 9 з 10 заявок знаходять позитивну відповідь. Отримати гроші без відмови можна з поганою кредитною історією, не високим, не регулярним, неофіційним доходом. У таких МФО простіше фінансуватися молодим і літнім позичальникам, яким частіше відмовляють відомі кредитори.

У мікрофінансових організаціях цього порядку роблять ставку, перш за все, на комфорт клієнта. Тому традиційні людські сили замінюють роботизованими. Скорингові системи збільшують швидкість аналізу даних і видачі грошей. Таким чином, отримати позику можна цілодобово за пару хвилин, не виходячи з дому. Зовсім неважливо свято, вихідний або просто ніч за вікном.

Вигідні пропозиції. Компанії охоче впроваджують програми лояльності для постійних клієнтів і пробні безкоштовні позики для новачків. Так, оформити першу позику можна під 0% або під невеликий відсоток 0,1% на добу. Сума переплати буде мізерною.

Мінуси роботи з маловідомими МФО?

Є й негативні сторони кредитування в невідомих МФО:

  1. невеликі кредитні ліміти-перший позику вдасться отримати невеликий, але після, ліміт неабияк зросте, якщо позичальник продемонструє себе з позитивного боку;
  2. обмежені терміни-часто це практикується з першими позиками, які видаються під мінімальний відсоток;
  3. немає розіграшів і акцій - у нових компаній все закінчується програмами лояльності, подарунки зустрічаються рідко.

Всі вищезгадані мінуси умовні і не переважають великої кількості плюсів кредитування у маловідомих МФО.

Де шукати базу даних нових і невідомих МФО?

Зі зрозумілих причин, шукати інформацію в соціальних мережах, на білбордах і по телевізору, малоефективно. В Інтернеті самостійний пошук може закінчитися не кращим чином. Нові компанії не мають відгуків, тому можна з легкістю наштовхнутися на шахраїв. Це загрожує втратою особистих коштів і навіть даних. Тому актуальніше заглянути на unionstandardbank.com, де вже сьогодні є всі найбільш маловідомі МФО в Україні.

Сайт має відмінну репутацію, перевірену роками, і працює виключно з чесними легальними кредиторами. Перед тим, як додати на свої сторінки нового гравця кредитного ринку країни, співробітники майданчика перевіряють дані про наявність ліцензії, виданої державними органами влади. Тому клієнти сайту-агрегатора можуть бути повністю спокійні за збереження своїх даних і коштів. Вони отримають повноцінний сервіс і якісного кредитного партнера.

Щоб скористатися послугами сайту потрібно:

  • перейти на сторінку каталогу з маловідомими МФО;
  • порівняти умови та вимоги до клієнтів;
  • вибрати потрібну компанію і перейти в один клік на її сайт;
  • заповнити дані про себе в анкеті і відправити її на розгляд;
  • дочекатися відповіді, поставити електронний підпис під договором;
  • отримати переклад.

Будьте уважні з платіжним інструментом, який буде використовуватися для отримання. Якщо він не буде відповідати вимогам онлайн позик, то можна отримати відмову. Дізнатися більше про ринок онлайн-кредитування в Україні можна в нашому телеграм



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ