Читайте нас в соціальних мережах

Функції та можливості особистого кабінету на сайті Паріматч

П'ятниця, 28 січня 2022 18:04
Функції та можливості особистого кабінету на сайті Паріматч
Розділи особистого кабінету на сайті паріматч. Вхід через десктопну версію та мобільний додаток, можливі труднощі.

Які можливості дає профіль гравця на сайті Паріматч?

Після реєстрації на сайте Париматч та проходження верифікації, клієнт отримує доступ до особистого кабінету. Кожен беттор має власний розділ сайту, призначений для управління особистими даними та ознайомлення зі статичною інформацією.

Розділи та функції особистого кабінету

Обліковий запис надає клієнту доступ до ряду опцій:

  • Персональні дані. До них належить особиста інформація, вказана при реєстрації, та рівень облікового запису.
  • Ставки користувача. Перелік ув'язнених парі, підсумок яких ще не підведено.
  • Операції із фінансами. Розділ існує для поповнення депозиту або виведення грошей з рахунку, тут користувач може відслідковувати історію грошових переказів.
  • Доступні акції. Інформація про бонуси, надані беттору та дані про термін їхньої дії.
  • Допомога та довідкова інформація. Можливість зв'язатися зі співробітниками служби підтримки.
  • Установки. Тут можна включити оновлення коефіцієнтів і сум.

У особистий кабінет можна увійти кількома способами: за номером рахунку, мобільним або адресою електронної пошти. Номер рахунку надається при реєстрації: на нього нараховуватимуться депозити та виграші. Управляти обліковим записом можна через офіційний мобільний додаток, завантажити який можна з офіційного сайту БК: достатньо зайти на нього зі смартфона або планшета та завантажити програму для потрібної операційної системи.

Можливі труднощі під час входу

У деяких випадках користувачі стикаються з проблемами при вході в особистий кабінет. Це трапляється при помилках під час введення особистих даних. Система не впустить користувача в особистий кабінет, якщо він неправильно ввів логін або пароль.

У цьому випадку потрібно перевірити, якою мовою вводяться символи і чи не натиснуто кнопку Caps Lock. Якщо всі варіанти пароля перебрано, а увійти не виходить, потрібно використовувати форму відновлення даних. Після відповіді на секретне запитання беттор зможе оновити пароль та отримати доступ до облікового запису.

При виникненні інших проблемних ситуацій варто написати листа до служби підтримки та описати дії, які були вжиті та оператори підкажуть, як можна вийти із ситуації.

Букмекерська контора Паріматч розвивається та прагне залучати нових користувачів солідними бонусами при реєстрації та регулярними акціями. Один і важливі аспекти для участі у ставках – зручність особистого кабінету та набір необхідних інструментів для якісної гри.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ