За кілька місяців у його асортименті з'явилося аж 7 нових смаків, які варто оцінити. Причому це оригінальні смаки виробництва darkside.
Вже не перший рік саме darkside радує регулярним поповненням смаків, які при курінні розкриваються інакше, ніж у інших. І також багато він став випускати і оригінальні поєднання.
Які новинки є у darkside
І перше це DARKSIDE HONEY DUST. Легкий смак із нотками квіткового меду. Він трохи терпкий і добре піде в мікси. Наприклад, його можна спробувати поєднувати з чайними міксами, щоб додати трохи солодощі у смак.
Також, в Дарксайті поповнення лінійки шотів аж 5 нових смаків! І перший смак – це кільський краш. Він представляє з сієї приємне поєднання ананаса, ківі та ментолу.
Другий смак – охотський шейк. Це цікаве поєднання журавлини, сорбету та кавуна. Солодкуватий, але в міру.
Третій смак – Волзький чилл. Це незвичайне поєднання чізкейку, чорниці та суниці. Тільки справжні поціновувачі смаків зможуть оцінити багатство цього поєднання.
Четвертий смак – курзький вайб. Це вже з розділу з екзотикою, тому що в ньому поєднується кактус, нектарин та фейхоа. В міру кислий, без зайвих різких ноток. І п'ятий смак – амурський панч. Збалансоване поєднання кавуна, малини та смородини. Трохи солодощі, трохи кислинки та ідеальна гармонія вже у вас.
При чому всі ці смаки найкраще обкурити саме сольно, вони рідко, коли входять в мікс також ідеально.
І ще одна недавня новинка з іншої лінійки – це DARKSIDE RAF IN THE JUNGLE. Це максимально зимовий смак, у якому поєднуються кавові нотки солодкого рафа та смак апельсинової цедри. Такий аромат багатьом нагадає про новий рік та майбутні свята.
А забивка – що з нею?
Щодо забивки, то з нею немає жодних змін. Ці нові смаки забиваються так само, як і весь тютюн Дарксайт. Але розкурюватись він став швидше. Нові смаки можна випробувати в компанії та оцінити, наскільки вони оригінальні та цікаві.
Головним плюсом дарксайту було і залишається те, що його можна забивати самостійно – настільки він простий у цій справі. І при цьому його не страшно перегріти, адже якісна сировина великої спеки не боїться, а тільки краще розкривається.