Читайте нас в соціальних мережах

Яку страховку вибрати для нового автомобіля?

П'ятниця, 19 листопада 2021 16:45
Яку страховку вибрати для нового автомобіля?
Страхування авто передбачене законодавством України.

Однак автоцивілка (ОСЦПВ) покриває лише збитки постраждалої сторони, а не винуватця ДТП. Але відновлення свого авто — також дуже витратний захід, особливо якщо воно нове. Вибравши КАСКО у Львові, можна бути спокійним за свій транспортний засіб та не боятися жодних обставин. А зараз ми розглянемо найпопулярнішу програму, актуальну для власників нових авто.

КАСКО «Лайт»: особливості послуги

Ця програма чудово підходить для автомобілів віком до 10 років. Автовласник самостійно може вибрати найбільш оптимальний пакет, наприклад, що включає основні страхові випадки:

   1. викрадення;

   2.ДТП;

   3. повне знищення транспортного засобу внаслідок стихії.

Також є програма «Лайт», що включає додатково до всіх перерахованих вище страхових випадків ще й пошкодження лобового скла. До кожного пакета можна додати ризик «Збитки від інших подій». Крім того, клієнт самостійно може вибрати розмір франшизи та здійснювати виплату страхового платежу частинами. Такі гнучкі умови дозволяють підібрати оптимальну програму для кожного.

Чому українці обирають ARX?

Це надійний страховик, який уже 27 років перебуває на ринку України та завоював довіру мільйонів українців. У 2019 році компанія стала частиною світового холдингу Fairfax Financial Holdings, який є присутнім у 40 країнах.

Ще один плюс — зворотний зв'язок. Підтримка клієнтів здійснюється цілодобово, а зв'язатися з менеджерами компанії можна за допомогою будь-якого зручного месенджера. Сервіс для програми "Каско. Все включено" - Transparent Customer Feedback дозволяє кожному клієнту залишити відгуки, які відображаються в режимі реального часу.

Кількість аварій із кожним роком зростає, і тільки надійна страховка може подарувати спокій за свій автомобіль.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ