Читайте нас в соціальних мережах

Сучасні фарби без запаху для фарбування різних поверхонь

Середа, 03 листопада 2021 22:23
Сучасні фарби без запаху для фарбування різних поверхонь
Фарбування вважається невід'ємною частиною будь-якого ремонту. А тому дуже важливо використовувати максимально безпечні та екологічні матеріали, які швидко висихають і одночасно не будуть мати запаху.

Сучасні можливості наразі дозволяють це зробити легко та без зайвих клопотів, адже існують спеціалізовані фарби без запаху, що максимально безпечні та неймовірно прості у експлуатації.

Особливост сучасної екологічної фарби для проведення якісного ремонту

Кожен, хто хоче провести якісний ремонт у своїй квартирі/будинку/офісі, бажає зробити його максимально безпечним, стильним та досить комфортним. Зараз легко створити сприятливу атмосферу та навіть підкреслити індивідуальність, адже можна просто пофарбувати поверхні і кардинально змінити будь-яке приміщення. Обробка стін/стель являється одним із найбільш популярних видів для оздоблення поверхонь. Технології не стоять на одному місці та зараз з'явилися сучасні пропозиції, що допомогли створити унікальні фарби нового покоління.

Обрати матеріал без запаху для оформлення приміщення іноді не просто. Адже на покупку якісного матеріалу впливає велика кількість факторів та тип поверхні, яка буде в майбутньому оброблятися. Серед безпечних лакофарбових товарів слід звернути увагу на масляні, а також акрилові. Додатково виділіть водно-дисперсійні і латексні. Кожен має унікальні особливості, а тому не просто виділити саме найкращий варіант:

  • масляні не мають надрізкого запаху, а саме це велика перевага. Вони бувають абсолютно різними (кольоровими/зовсім безбарвними). Масляні товари для підлоги, які мають швидкосохнуючу структуру утворюються шляхом комбінування спеціальних пігментних із оліфою. Вона використовується у якості розріджувача. Використовують їх для дерев'яної підлоги під час виконання будь-яких побутових/професійних робіт. За їх допомогою легко проводити обробку металевих поверхонь, дерев'яних чи бетонних. Їх можна використовувати для оброблення штукатурки. Але все ж таки існує один суттєвий недолік – продукція дуже довго сохне та рекомендується для застосування у внутрішніх роботах в нежитлових будівлях;
  • акрилові вироби активно застосовуються у побуті. Вони досить швидко висихають, та являються абсолютно безпечними. Фарба неймовірно вологостійка, а тому часто застосовується при обробці будь-яких поверхонь;
  • хорошим варіантом служать водно-дисперсійні матеріали, які виготовляються на основі води. Абсолютно екологічні будівельні товари складаються із спеціальних частин. Вони розчинені натуральним розчинником (водою). Водно-дисперсійна фарба не має якогось неприємного аромату та швидко сохне, при цьому ідеально виглядає.

Етапи робіт перед використанням лакофарбової продукції

Перед проведенням робіт в приміщенні, варто визначитися на яких саме поверхнях буде проводитись майбутня обробка. Для кожного типу слід використовувати свій вид товару. При цьому найпоширенішою вважається обробка стін, стелі, підлоги, а також рам. Для кращого результату варто:

  • видалити всі забруднення підручними матеріалами (ганчіркою, щіткою);
  • після варто провести сушку та огляд на наявну присутність будь-яких дефектів;
  • залишки старого покриття потрібно видалити, а тільки потім шпаклювати та шкірити. При цьому стіна або стеля має бути повністю матовою.

Процедуру рекомендується проводити лише за сприятливих умов довкілля. Оптимальною вважається температура повітря в діапазоні від 10 до 30 градусів, при цьому вологість не має перевищувати відмітку у 75%. Також слід уникати прямих попадань сонячних променів на поверхню, які надалі планується фарбувати.


Стаття створена за матеріалами сайту Закупка.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ