Читайте нас в соціальних мережах

Яких відтінків підбирати карнизи, щоб вони гармоніювали з інтер’єром? Поради від «Світ карнизів»

Понеділок, 01 листопада 2021 14:59
Яких відтінків підбирати карнизи, щоб вони гармоніювали з інтер’єром? Поради від «Світ карнизів»
Красиво оформлене вікно складається з безлічі елементів. Вони мають доповнювати один одного, щоб створити гармонію.

Це не тільки стосується штор чи тюлю, не варто ще забувати про карниз.

Погодьтесь, що навіть найміцніша конструкція, але неправильно підібрана за кольором, буде руйнувати всю красу і навіть дратувати. Тому потрібно приділяти увагу не тільки якості, а й оформленню. Тоді карнизи стануть достойним завершенням інтер’єру. Тепер залишилось лише зорієнтуватись з відтінком, в чому і допоможе «Світ карнизів».

Як підібрати вдалий колір карниза?

Гармонія в інтер’єрі залежить від поєднання відтінків в ньому. Відповідно колір карнизу має з чимось співпадати. Так можна запам’ятати декілька вдалих комбінацій.

Збіг з тканиною

Прекрасний ефект, щоб візуально додати висоти кімнаті. У більшості випадків вибирають нейтральну колірну гаму, щоб максимально заспокоїти простір.

real 0d6ee91a 1168 4565 b991 aafe1104ba0f

Поєднання зі стелею

Ще один досить поширений варіант. Оскільки у більшості випадків стеля білого, сірого чи бежевого кольору, карниз буде таким самим. Це може стати прекрасною основою для додавання яскравих елементів у вигляді штор.

Комбінація зі стінами

Завдяки такому прийому карниз губиться, а основний акцент роблять на тканині. Ви можете вибрати як нейтральні, так і яскраві кольори штор. Головне, щоб це поєднувалось з іншими елементами.

Контрасти

Досить вдале рішення, але воно візуально може вкрасти висоту приміщення, тому це можна застосовувати в кімнатах з високою стелею. Важливо підібрати карниз в тон рамки на фото, картинах. Також це може стосуватись дверної коробки, плінтусів. 

Варіантів підбору відтінку карниза дуже багато. Вам потрібно добре продумати кожен з них, щоб вибрати найкращий. Для цього не завадить запам’ятати декілька моментів:

Визначтесь з основним стилем оформлення. Зрозуміло, що у кожного з них є основні відтінки. Саме на них і потрібно орієнтуватись.
Зверніть увагу на інші елементи декору. Наприклад, дуже багато темного дерева, карниз може бути схожим. Це ж можна сказати про металеві відтінки.
Визначтесь, на чому саме хочете зробити акцент. Не забудьте врахувати особливості кімнати.
Якщо добре продумати кожен момент, без проблем визначтесь з потрібним відтінком карниза. Це допоможе створити завершений інтер’єр, а «Світ карнизів» завжди підкаже ідеї.

real e6054cb1 6925 4844 9a57 5880745d1082



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ