Читайте нас в соціальних мережах

Жіночі сліпони - що це за взуття?

Середа, 27 жовтня 2021 18:58
Жіночі сліпони - що це за взуття?
Багато дівчат і жінки чули про Сліпони, але не всі мають уявлення про те, як же вони виглядають - пора це виправити.

У цій статті ви дізнаєтеся, що називають Сліпони, чому вони так популярні і, як правильно їх носити. А якщо ви вже все це знаєте, то можете відразу переходити в розділ Сліпони на сайті магазина Born2be, який славиться своїм величезним вибором і демократичними цінами. Для цього достатньо натиснути на посилання https://born2be.ua/ru/zhenskaya-obuv/slipony і приступити до пошуку тієї самої моделі, яка ідеально впишеться в ваші образи.

Сліпони - що це за взуття?

 

Сліпони з недавніх пір почали набирати все більшої популярності. Причиною тому служить їх універсальність і зручність.

Візуально сліпони можуть нагадати низькі кеди або кеди Vans, але відмінність все ж істотні. У випадку з вищезгаданими моделями ми говоримо про спортивного взуття. Сліпони - атрибут повсякденного, а іноді і ділового стилю.

Що ж це таке? Сліпони ви дізнаєтеся по масивної товстій підошві, тканинному верху (найчастіше), великому вирізу і відсутнім шнуркам.

Чи зручні сліпони?

Сліпони - взуття, в якій дуже зручно. У багатьох може скластися думка, що через масивної підошви в Сліпони нога досить швидко втомлюється і т.д., але це зовсім не так.

Завдяки особливостям матеріалу, що використовується у виробництві підошви, сліпони мають відмінні амортизаційними властивостями. Нога в них не втомлюється, а тканинна верхня основа пропускає повітря краще будь-якого іншого виду взуття закритого плану.

Деякі ортопеди наголошують, що сліпони позитивним чином позначаються на стані суглобів нижніх кінцівок, отже, і всієї опорно-рухової системи.

Як правильно вибирати сліпони

Через досить масивної підошви, на шви виявляється величезне навантаження, тому дуже важливо перевірити їх якість. Бажано, щоб вони були додатково проклеєні.

Сам матеріал підошви не повинен бути занадто твердим. Перевірити це можна, зігнувши взуття. Якщо для цього не довелося докладати великих зусиль, то мінітест пройдено.

Якщо ви шукаєте взуття, в якій можна ходити не тільки в жаркі дні, то придивляйтеся до виробів з шкіряним верхом або матеріалами, додатково просоченим засобами від вологи.

Замовити сліпони в Інтернеті

Щоб вам не довелося переживати за якість замовлених Сліпони, пропонуємо вам відвідати інтернет-магазин Born2be. Там зібрані моделі, ретельно перевіряються фахівцями. Причому перевірка виконується не тільки на предмет браку товару, а й на його актуальність останнім часом.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ