Читайте нас в соціальних мережах

Де замовити суші сет в Івано-Франківську з безкоштовною доставкою - огляд закладів

Субота, 23 жовтня 2021 10:52
Де замовити суші сет в Івано-Франківську з безкоштовною доставкою - огляд закладів
Де замовити суші сет в Івано-Франківську з безкоштовною доставкою - огляд закладів.

Суші сет з доставкою в Івано-Франківську зараз можна замовити у будь-якому закладі, де є японська кухня. Якщо ви досі не знаєте, до кого саме краще звернутися за послугами, то цей огляд було створено спеціально саме для вас. Тут ви знайдете декілька варіантів на різний бюджет та смаки. Кожний з ресторанів пропонує своїм клієнтам безкоштовну доставку. Слід зазначити, що деталі рекомендується уточнювати безпосередньо в менеджера обраної мережі, оскільки іноді існує мінімальна сума, завдяки якій можна не платити за кур’єрські послуги.

«Суші Мастер»

Одним з найпопулярніших онлайн-ресторанів у місті Івано-Франківськ вважається «Суші Мастер». Цей заклад маю позитивну репутацію та широке коло потенційних клієнтів. Там ви можете замовити смачні паназіатські, японські страви високої якості. Для приготування використовуються тільки якісні інгредієнти від перевірених постачальників. У свіжості ролів ви взагалі можете не сумніватися.

Переваги «Суші Мастер»:

  •       високоякісне обслуговування;
  •       доступні ціни;
  •       сезонне оновлення меню;
  •       є безкоштовна доставка.

Кур’єр привезе вам готове замовлення дуже швидко. Зазвичай він витрачає від 45 хвилин на це. Якщо сума вашого заказу буде вища за 200 гривень, то платити за доставку не потрібно. Також про додаткові акційні пропозиції від відомого онлайн-ресторану «Суші Мастер» ви можете дізнатися на офіційному сайті чи безпосередньо в одного з консультантів. 

«Кабукі»

Цей заклад спеціалізується не тільки на японських, а ще й на грузинських, кавказьких стравах. Ви можете замовити будь-що, проте дуже часто у відгуках клієнти нахвалюють саме суші сети. Кажуть, що вони всі оригінальні, дуже смачні, проте коштують доволі доступно. Якщо ви бажаєте отримати безкоштовну доставку від «Кабукі», то робіть замовлення від 300 гривень. Тоді платити ще й за кур’єрські послуги вам не знадобиться. Для іменинників у цьому закладі також є дуже вигідна акція. Ви можете отримати загальну знижку на весь чек у розмірі 30%, якщо зробите замовлення на день народження прямо у цьому закладі. Необхідно буде просто показати менеджеру або кур’єру паспорт, коли ви будете забирати готові страви.  

«Сенсей Суші»

Цей заклад працює у місті Івано-Франківськ нещодавно. Він спеціалізується на авторських ролах. Ви можете замовити, як окрему порцію, так і великий суші сет. Оскільки ресторан відчинився зовсім нещодавно, там зараз діють на весь асортимент дуже вигідні знижки. У відгуках клієнти пишуть про високу якість наборів, приємний зовнішній вигляд. Готові страви доставляють абсолютно безкоштовно у будь-який куточок міста.

«Sushi 3303»

Це ще один невеличкий ресторан, у якому можна замовити досить смачні роли високої якості. В меню є, як окремі позиції на одну персону, так і великі сети. Краще робити замовлення з 14 до 17 у понеділок, середу або суботу. Саме у ці проміжки та дні працюють щасливі години. Ви гарантовано отримаєте знижку у розмірі 35%.

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ