Читайте нас в соціальних мережах

Особливості різних видів ставок

Четвер, 21 жовтня 2021 20:11
Особливості різних видів ставок
Що таке тотал та фора. Різниця між різними видами ставок. Як варто робити додаткові види ставок. Чи можна заробляти реальні гроші ставками на спортивні події.

Ставки на спорт онлайн

Популярними серед активних беттерів, які пройшли стандартну процедуру реєстрації на сайті букмекерської контори Паріматч, є не тільки ставки на результат спортивного змагання. Зареєстровані користувачі https://pm.ua/uk/, які вже мають досвід у сфері беттінгу, ставлять на тотал чи фору.

Вибір стратегії ставок у сфері беттінгу є важливим для того, щоб укласти з букмекерської конторою виграшне парі. Але новачкам у сфері беттінгу краще починати з Ординар, або ж поодинокої ставки на один результат, поки не буде певності у тому, що ставка дійсно може принести виграш. До речі, варто читати й новини у світі спорту. Нещодавно стало відомо, чому зарахований гол Мбаппе з офсайду. Це може допомогти в майбутньому при формуванні стратегії.

real d3be440b 1cc8 43f4 b97c f8783593a852

Тотал чи фора?

Під тоталом більше чи менше розуміють ставки на кількість очків, які встигла набрати команди за один з таймів чи всю гру. Не всі букмекерські контори пропонують ставити на тотал, тому слід пильно вишиковувати такі ставки.

Якщо йдеться про фору, або ж гандікап, то беттер відразу повинен розуміти, що одна з команд є дійсно фаворитом або ж аутсайдером. Тому ця ставка може зіграти у плюс. Але, знову ж, беттер повинен більше знати про команди та їх гру до того як вони зустрілись на спортивному полі.

real 35220948 f4e1 4836 a5bb 42ce491ac474

Додаткові ставки

Окрім тоталу чи фори, можна поставити й на точний рахунок спортивного матчу. Досить важливо звертати увагу на те, що ставки на точний рахунок стосуються основного часу. Тому у випадку, якщо беттер вкаже точний рахунок, але для додаткового часу матчу, він все одно програє.

Можна ставити й на переможця у першому чи другому таймі. Знову ж, беттер повинен професійно читати гру, або ж ставити у Live-режимі, якщо це його перша ставка на переможця у першому чи другому таймі.

Деколи букмекерська контора готова укласти парі на гравця, яким перший принесе гол або очко спортивній команді. У переліку ставок можна знайти й варіанти, коли пропонують поставити на ту команду, яка заб'є, або ж не заб'є жодна.

Дійсно, ставок на спорт онлайн досить багато, й кожна букмекерська контора пропонує свої особливі варіанти ставок на різні види спорту. І щоб дійсно вигравати у беттінгу, потрібно звертати увагу не тільки на варіанти ставки, але й коефіцієнти. Оскільки від розміру коефіцієнту залежить сума виграшу.

Попри те, що досить багато користувачів ставлять на спорт у режимі прематч на сайті https://pm.ua/uk/, все ж більш надійним варіантом є ставки на спорт у режимі Live. Адже у режимі Live беттер має можливість реагувати миттєво, та поставити на тотал чи фору, й виграти відразу, а не чекати закінчення матчу.