Читайте нас в соціальних мережах

Збільшення грудей імплантами: особливості, підготовка та проведення

Четвер, 02 вересня 2021 12:55
Збільшення грудей імплантами: особливості, підготовка та проведення
У відділенні пластичної хірургії проводять ендопротезування, тобто збільшення молочних залоз з використанням силіконових імплантів.

У клініці «Мед-Атлант» для збільшення грудей імплантами застосовують новітні методики. Такий тип оперативного втручання допомагає жінці відчути себе впевненою та привабливою, побороти комплекси, позбутися від різних дефектів та ін. 

Особливості збільшення грудей

Кваліфікований пластичний хірург відноситься до кожної пацієнтки індивідуально, враховуючи всі побажання, показання та можливі протипоказання. На консультації він після проведеного огляду підбере підходящий варіант та призначить комплексне діагностичне обстеження. 

Ендопротезування – це складна пластична операція, яка вимагає професійного підходу та застосування якісних імплантів. Тому важливо звернути увагу на рівень кваліфікації та досвід лікаря, репутацію медичного центру, умови в стаціонарі, матеріально-технічне оснащення клініки та ін. 

Від сукупності цих важливих факторів безпосередньо залежить результат пластичної операції по збільшенню грудей, тому уважно вивчайте відгуки пацієнток. У приватному медичному центрі в Івано-Франківську «Мед-Атлант» пластика грудей проводиться з використанням оригінальних імплантів. 

При виборі імплантів слід враховувати такі головні критерії та характеристики: 

  • профіль висоти; 
  • ширина; 
  • об’єм та тип наповнювача; 
  • текстура поверхні; 
  • проекція; 
  • форма (кругла або каплевидна).

В якості наповнювача може бути використаний силікон, біосумісний гель, фізіологічний розчин та ін. Кваліфікований пластичний хірург на консультації допоможе визначитися з усіма характеристиками імплантів після виконання замірів грудної клітини з урахуванням побажань пацієнтки. 

Підготовка та проведення операції по збільшенню грудей імплантами

Крім характеристик імплантів, методики проведення розрізняються по доступу та місцем розташування. Залежно від розташування імпланту він може бути під молочною залозою або великим грудним м'язом. 

З огляду на тип хірургічного розрізу розрізняють підпахвовий, підгрудний та периареолярний доступ. Спосіб збільшення грудей в кожному окремому випадку підбирається строго індивідуально з урахуванням усіляких чинників та особливостей жіночого організму. 

Перед операцією обов'язково призначається комплексне діагностичне обстеження та здача лабораторних аналізів. Виключаються протипоказання, які можуть бути, як загальними, так й психологічного характеру. 

У реабілітаційний період слід дотримуватися всіх лікарських рекомендацій, носити компресійну білизну, зменшити на час фізичні навантаження та ін. Установка імплантів не впливає на інформативність проведення ультразвукового дослідження, з часом може виникнути бажання замінити імпланти по ряду причин (бажання поміняти форму, зміна зовнішнього вигляду після пологів, грудного годування, різкого скидання ваги та ін.).



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ