Читайте нас в соціальних мережах

Історія зростання світової кібер-легенди Доти 2

Субота, 28 серпня 2021 16:15
Історія зростання світової кібер-легенди Доти 2
Дота 2 - це електронна розрахована на багато користувачів гра, в якій змагаються лише команди, виконана в певному жанрі МОВА, і її проект створила компанія Вальве.

Ця версія гри продовжує першу версію гри Доти - споживчої карти-модифікації з ігрової дисципліни Warcraft III: Reign of Chaos. У ній зображується сутичка на мапі окремого типу; кожен матч збирає дві команди, що складається з п'яти учасників, які керують персонажами з наділеними йому навичками і можливостями. Щоб здобути перемогу супернику необхідно зрівняти з землею унікальний об'єкт протилежної команди, званий «троном», і в цей же час тримати оборону свого основного будови. Дота 2 функціонує виходячи моделі фрі ту плей з передумовами мікроплатежів, про що в подробицях можна дізнатися тут: https://dota-bet.com/ru/.

Проект гри стартував з середини 2009 року, в період прийняття компанією Valve в свій штат розробника доти - Айса Фрога, і трохи пізніше, в середині вже у 2010 року зареєстрували під цією торговою маркою. Восени 2010 року один з ігрових порталів анонсував цю гру до її виходу в 2011 році. Дота 2 активувала свою прем'єру влітку 2013 року після двох років бета-тестування.

Дота 2 сьогодні відноситься повністю до кіберспортівної дисципліни, де команди по всьому світу змагаються в різних турнірах. Елітні турнірні зустрічі з Доти 2 мають призові фонди в кілька десятків американських доларів, які не один раз були наймасштабнішими в світі кіберспорту. Найбільш значимий світовий турнір в світі Доти 2 є турнір «Інтернешнл», який щороку проводиться корпорацією Вальве, хоча минулий рік турнір перенесли у зв'язку зі світовою вірусної ситуацією. З 2017 року Valve також проводить професійні сезони - Доту Про Circuit, який проводиться протягом усього року. Світові турніри публікуються в відеотрансляції, часом залучаючи більше одного мільйона спостерігачів.

Ставки на світову легенду Доту 2

Безсумнівно, останнім часом стали створювати сотні ресурсів, які готові укласти парі на матчі по Доті 2. І це велика кількість може просто запитати нового учасника, який бажає розібратися в грі і в самому процесі структуризації турнірної таблиці по матчах, але як правильно вибрати букмекерську контору, як зрозуміти цільове призначення матчів, де дізнатися про команду і багато іншого? - Відповідь знаходиться саме на цьому сайті, адже все найнеобхідніше в світі ставок на матчі по Доті 2 зібрано в одному місці, де можна знайти перевірену букмекерську контору, можна також знайти будь-яку інформацію по командам або вивчити дані конкретного гравця колективу і багато іншого цікавого. Тут буде цікаво, як і новому гравцеві, так і досвідченому фахівцеві беттінга.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ