Читайте нас в соціальних мережах

Жіночі годинники: різновиди та відмінності

П'ятниця, 27 серпня 2021 15:42
Жіночі годинники: різновиди та відмінності
Наручні годинники в залежності від свого виду можуть бути як стильним аксесуаром, що виражає індивідуальність своєї хазяйки, так і практичним та зручним девайсом, необхідним в повсякденному житті.

Залежно від ваших потреб і смаків тут ви можете підібрати собі будь-який наручний годинник, а ми розповімо про основні їх різновиди.

Механічні

Механічні годинники мають циферблат зі стрілкою, а для більшості сучасних людей такий спосіб визначення часу не є зручним. Тому такі вироби сприймаються переважно як аксесуар чи предмет розкоші, а не як практичний прилад, за допомогою якого можна швидко дізнатися «котра година». Виробники механічних годинників розуміють це, тому приділяють багато уваги саме оригінальності та красі своєї продукції.

Окрім вишуканого стилю ці аксесуари відомі своєю надійністю, особливо завдяки їх стійкості до вологи і фізичних пошкоджень. Носити на зап'ясті справжній витвір мистецтва, який буде надійно служити вам довгі роки — за це можна і заплатити.

Електронні

Електронний годинник показує час в більш звичному і зручному форматі для сучасної людини, тому їх цінність більш практична, ніж естетична. Але це не відміняє величезної кількості красивих електронних моделей, здатних підкорити серце навіть найбільш вимогливих естетів. Погодьтеся, якщо вам потрібно перевірити час, то набагато швидше і зручніше буде подивитися на зап'ястя, ніж діставати з кишені або сумки смартфон. 

Стилістика електронних годинників бере курс на сучасність, в той час як механічні моделі виконуються в класичному стилі.

Розумні

Смарт-годинники — це фактично синонім зручності і практичності. Багатство функціоналу зробило їх корисними в багатьох сферах життя: в побуті, в спорті, в туризмі і т. д. Крім свого першочергового завдання (показувати час), вони здатні також вимірювати пульс, визначати геолокацію, здійснювати підрахунок кроків і робити безліч інших корисних функцій. А синхронізація з телефоном надає ще більше переваг.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ