Читайте нас в соціальних мережах

Легкий шлях до ідеального живота знайдений? Абдомінопластика — порятунок для жінок

Вівторок, 17 серпня 2021 16:38
Легкий шлях до ідеального живота знайдений? Абдомінопластика — порятунок для жінок
Усі дівчата світу можуть радіти, адже минув той час, коли доводилося миритися з «рятівним колом» навколо талії або обвислою шкірою після пологів.

Мати ідеальне тіло в будь-якому віці? Легко! Звичайно, багато що вирішують правильне харчування і спорт, проте вони не всесильні і деякі проблеми можна вирішити тільки за допомогою рук хірурга. Серед дівчат велику популярність отримала абдомінопластика — скульптурна корекція тіла.

У яких випадках допоможе процедура? 

За останні роки попит на пластичні операції значно виріс. Ніхто не може встояти перед жорсткими вимогами до всього сучасного, своїми амбіціями та бажаннями. Абдомінопластика допомагає кожному стати володарем ідеального тіла. В яких випадках ця процедура буде ефективною:

  • складки, які навіть за багаторічних занять спортом не проходять; 
  • розтяжки на животі через вагітність або після різкого набору, скидання ваги; 
  • будь-які естетичні проблеми, наприклад, в'яла шкіра; 
  • наявність рубців після операції або травми;
  • діастаз після вагітності. 

Абдомінопластика дозволить забути про всі ці проблеми. Ще одна добра новина —   результат зберігається на все життя, проте потрібно буде дотримуватися правильного харчування і активно займатися спортом. 

Що потрібно знати про операцію та реабілітаційний період? 

Отримати ідеальне тіло можна за кілька годин. Під час процедури ви нічого не відчуєте, тому що вона проводиться під загальним наркозом. Відновлювальний період зазвичай безболісний, але на самому початку можуть турбувати дискомфортні відчуття. Протягом 30 днів вам потрібно буде ходити в спеціальній білизні, 7 днів не виконувати нахили животом і не носити важке. Через місяць варто починати робити зміцнювальні вправи для м'язів живота. 

Записатися на абдомінопластику в Україні можна в клініці «Оксфорд Медікал», де операцію буде виконувати кваліфікований лікар і доктор медичних наук на новітньому обладнанні. Шлях до ідеального тіла перестає бути складним, якщо користуватися всіма привілеями медицини!




     



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ