Читайте нас в соціальних мережах

Як здійснити вхід на Паріматч казіно

Четвер, 22 липня 2021 16:42
Як здійснити вхід на Паріматч казіно
Букмекерська контора Паріматч одна з найпопулярніших на ринку ставок.

Компанія пропонує новачкам і гравцям з досвідом цікаві сюрпризи і бонуси. Аккаунт на сайті Паріматч дозволить із задоволенням і вигодою провести вільний час.

Букмекерська контора Паріматч укомплектувала офіційний сайт повної версії зручним інтерфейсом, а також досить великим функціоналом.

Особливості сайту Паріматч

Парі матч – найстаріша букмекерська компанія, вона діє з 1994 року, в 2009 році букмекер був переведений в онлайн формат. Дизайн сайту був оновлений в 2017 році, Беттери відразу ж оцінили продуманий функціонал. У центрі сторінки розміщуються головні події з найбільш затребуваних спортивних дисциплін.

В компанії Парі матч є власна платформа. Букмекерська контора конструювала сайт повної версії Парі матч https://ifbu.org.ua/parimatch-povna-versiya/ зі зручним інтерфейсом, а також розширеним функціоналом.

Для швидкого переходу додано ссылку на лайв формат і лотереї, доступні в цьому режимі, передбачені кнопки з лівого боку. А з правого боку знаходиться бланк купона для ставок, тут же можна знайти контакти для зв'язку зі службою підтримки.

У верхній частині сторінки розміщені кнопки головного меню. За допомогою них користувач отримує швидкий доступ до потрібного розділу.

Зареєстровані користувачі отримують можливість:

  • робити ставки на кілька десятків видів спорту;
  • отримати солідний виграш;
  • взяти участь в акціях і лотереях, отримати вигідні бонуси;
  • отримати привілеї за допомогою програми лояльності;
  • грати як з комп'ютера, так і за допомогою мобільного телефону.

Для того щоб отримати доступ до всіх можливостей, потрібно зареєструватися.

Реєстрація на Паріматч

Процес реєстрації не займе багато часу. Щоб завести особистий кабінет, перш за все, потрібно зайти на офіційний сайт компанії і натиснути на жовту кнопку в правому куті з написом «реєстрація». У відкрилися поля фіксується наступна інформація про нового користувача:

  • номер телефону;
  • електронна адреса;
  • дата народження;
  • місто;
  • валюта, в якій будуть робитися ставки (змінити її потім вже буде не можна);
  • згода на обробку даних;
  • пароль для входу.

Коли всі ці дані будуть вказані, гравець отримає індивідуальний номер рахунку. З цього моменту він може поповнювати депозит і робити ставки. Варто відзначити, що мінімальна ставка становить всього 3 гривні. Беттер має можливість вибрати найбільш зручний для нього спосіб для проведення грошових операцій: банківська карта, термінал, електронний гаманець.

Важливо верифікація гравця в ЦУПІС. Для цього потрібно буде створити профіль і там, якщо його ще немає. Надалі він буде синхронізуватися з профілями в букмекерських конторах. Номери телефонів в акаунтах повинні бути однаковими, інакше ідентифікації не відбудеться. Якщо аккаунт в ЦУПІС вже є, досить прив'язати його до облікового запису на сайті Паріматч.

Для користування мобільною версією попередньо потрібно встановити додаток. Функціонал програми є повним аналогом офіційного сайту Паріматч.

Вхід на Паріматч

Зареєстровані користувачі без праці можуть зайти на сайт в Особистий кабінет по паролю. В особистому кабінеті зберігається історія про ставки, транзакції.

Дії беттера при вході на сайт будуть наступними:

  • перейти на офіційний сайт компанії;
  • натиснути на кнопку входу, вона розташована у верхній частині сторінки;
  • у з'явилися два поля вписати номер телефону, рахунки або електронну адресу, в нижнє поле – пароль.

Процедура стандартна і проста. Увійти в Особистий кабінет можна натиснувши на поточний баланс. У Мобільний додаток входять аналогічним чином, вхід в Особистий кабінет розташовується на нижній панелі управління. Тут також потрібно буде вказати номер телефону, номер рахунку або адресу пошти і пароль. Все, що залишиться, це натиснути кнопку "Увійти".

У мобільну версію можна зайти і з комп'ютера. Якщо пароль забутий, його можна відновити. Для цього є спеціальна кнопка»відновлення пароля". Тут потрібно відповісти на секретне питання, вказане при реєстрації. Якщо ж проблема не вирішилася, потрібно звернутися в службу підтримки.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ