Читайте нас в соціальних мережах

Кредит без відмови: 3 способи 100% отримання позики в Мілоан

П'ятниця, 25 червня 2021 14:23
Кредит без відмови: 3 способи 100% отримання позики в Мілоан
У компанії Мілоан тепер можна отримати гроші без відмови, незалежно від рівня доходів і чистоти кредитної історії.

Сервіс додав три нових способи ідентифікації особи, які підвищують рівень схвалення заявки практично до 100%. Зараз дізнаєтеся, як це працює.

Як отримати кредит онлайн в Мілоан через Дію?

Виявляється, що за допомогою державної платформи Дія можна пройти ідентифікацію особи при оформленні кредиту. Miloan стала однією з перших компаній, яка запропонувала цю можливість. Щоб нею скористатися, потрібно зробити наступне:

  • на сторінці заповнення анкети натиснути кнопку Дія;
  • за допомогою мобільного телефону сканувати QR-код (якщо заявка подається з комп'ютера);
  • надати системі дозвіл на передачу копій цифрових документів.

Якщо ви оформляєте кредит з телефону, потрібно просто надати пристрою доступ до застосунку Дія.

Це швидко і зовсім нескладно. Дія передає сервісу достовірні дані з офіційних реєстрів. Це, в свою чергу, підвищує рівень довіри до позичальника і ймовірність отримати кредит без відмови.

Мікропозика через BankID: пару кліків і кредит на картці

Є ще один спосіб, який дозволяє отримати схвалення в Мілоан з імовірністю 99,9%. Це BankID. Як ним скористатися? Потрібно, щоб банк, в якому обслуговується позичальник, був учасником системи BankID НБУ. Для відправки даних Мілоан необхідно авторизуватися на сайті фінустанови, надавши тим самим дозвіл на передачу інформації.

Хвилюватися за витік даних не варто. Процедура абсолютно безпечна. Вона нічим не відрізняється від очної перевірки документів, яка проводиться під час оформлення кредиту в банку.

Нова фотофіксація паспорта: більше не потрібно завантажувати знімки на ПК

Завантажити селфі з паспортом в особистий кабінет Мілоан тепер можна за допомогою QR-коду. Для цього потрібно сканувати код за допомогою телефону, вибрати тип документу (паспорт старого зразка або ID-карту), дозволити доступ до камери, зробити фото і натиснути Продовжити. Сервіс отримає ваші знімки і якщо вони будуть якісними — повідомить про успішне завершення процедури.

Проходити ідентифікацію обов'язково повинні користувачі, які прийшли в Мілоан вперше, і які хочуть отримати кредит відразу на велику суму. За словами позичальників, Дія та BankID — найбільш зручні способи підтвердження особи. По-перше, це швидко, а по-друге такі способи допомагають отримати позитивну відповідь. Можна подати заявку на кредит в будь-якому місці навіть без паспорта (якщо знаєш на пам'ять серію і номер).

Щоб збільшити шанси на схвалення, радимо чесно і повністю заповнювати анкету, оформлювати кредит тільки на свою картку і за своїми документами. Не варто прикрашати дійсність: брехати про свої доходи, працевлаштування, кредитну історію. Інформація все-одно буде перевірятися. Мілоан видає кредити клієнтам з будь-якими доходами, незалежно від кредитного рейтингу, але якщо виявиться, що позичальник вказав неправдиві дані — заявку буде відхилено.

Отримати мікропозику на miloan.ua можна в будь-який час доби. Максимальна сума становить 20 000 гривень.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ