Читайте нас в соціальних мережах

Які краш-тести проходять валізи Samsonite?

П'ятниця, 25 червня 2021 09:12
Які краш-тести проходять валізи Samsonite?
При покупці нової валізи мандрівника цікавить надійність корпусу, ручок, замків, блискавок, коліс.

Щоб витримала довгу тряску в автобусі, що не розкололася під час розвантаження в аеропорту, не розбилась при падінні. Щоб не зламалися колеса та телескопічна ручка. Знайдіть новинку на сайті офіційного представника американської компанії https://samsonite.ua/ru/bagaz. Все вже передбачено конструкторами та технологами Samsonite.

Перевірка матеріалу на міцність і безпеку

До виготовлення нової моделі валізи технологи перевіряють інноваційні матеріали. Тканина і пластик не повинні линяти й псувати речі, вони не бояться подряпин, падінь, прямих сонячних променів, відштовхують воду і бруд. Всі матеріали Samsonite отримали позитивні оцінки після комплексу випробувань:

  • Міцність. 50000 обертів барабану перевіряють надійність тканинних матеріалів. 100000 згинань — стандартна перевірка пластика.
  • Щоб не фарбував речі. Білою бавовняною тканиною 20 разів протирають із зусиллям зовнішню сторону нового матеріалу й 10 разів — внутрішню. Перевіряють в сухому і мокрому вигляді.
  • Щоб не промок. 15 хвилин під струменем води витримує тканина з водовідштовхувальним зовнішнім покриттям Scotchgard 3M та з внутрішнім PVC.
  • Щоб не вигорав. У лабораторії тканину піддають УФ-опроміненню в рази сильніше природного.

Перевірка фурнітури:

 

  • 5000 разів ривком підіймають і опускають телескопічну ручку;
  • 5000 разів відкривають і закривають кодовий замок;
  • 5000 разів намагаються зламати бігунок на блискавці.

Краш-тести нових моделей валіз Samsonite

Всі тести компанії — це імітація різних ситуацій з життя мандрівників. Право поступити у масове виробництво отримують тільки найстійкіші прототипи.

Найбільш незвичайний тест — на міцність. Заповнену валізу скидають з борта літака. Висота 600 метрів, це вище більшості телевеж світу. Тест повторюють 25 разів.

У багажному відсіку літака немає опалення. Щоб пластик не потріскався, валізу в морозильній камері при -12ºС скидають з висоти.

Перевірка пробігу і прохідності. Валіза на коліщатках проходить дистанцію на заповненому перешкодами конвеєрі зі швидкістю 32 км/год.

50-100 разів прокручують валізу в центрифузі з металевими та дерев'яними предметами.

Багаторазовий запас міцності підтверджено гарантією компанії на свою продукцію. Скоро у відпустку — пора купувати валізу.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ