Читайте нас в соціальних мережах

12 вагомих причин купити рушники з мікрофібри GannaPRO

Понеділок, 01 березня 2021 21:59
Спортивний рушник Спортивний рушник
Чому варто купити рушники з мікрофібри ✅ Вибір активних людей

Називаємо 12 причин, чому мікрофіброві рушники обов’язково мають бути у вашому домі ✅ Де використовують рушники з мікрофібри ✅ Де купити в Україні мікрофіброві рушники.

Рушники з мікрофібри GannaPRO — це не просто революція в текстильній промисловості. Це величезний крок людства назустріч комфорту, зручності, економії часу та грошей. Мікрофіброві вироби впевнено оселяються в наших будинках та займають міцні позиції у всіх сферах життя, де мова йде про чистоту та сухість.

Якщо ви й досі жодного разу не користувалися рушниками з мікрофібри, ця стаття саме для вас. Ми назвемо 12 причин, чому варто купити рушники з мікрофібри вже саме сьогодні.

Як працює рушник із мікрофібри

Уявити наш світ без рушника неможливо. Особливо в сучасних реаліях, коли саме від особистої гігієни може залежати життя та здоров’я людини. Тому разом із гігієнічними засобами ми частіше почали купувати рушники. Проте вибрати виріб буває не так уже і просто, адже на полицях супермаркетів та в каталогах інтернет-магазинів вибір рушників вражає. Однак тільки вироби з мікрофібри мають властивості, які іншим рушникам просто недоступні.

Завдяки мільйонам найменших волокон мікрофібра затримує бруд, жир, сажу, рідину та бактерії. Тканина містить у собі позитивно заряджені поліефірні мікроволокна, які втягують у себе все, що знаходиться на поверхні та тримає в собі. Секрет матеріалу полягає також в особливій структурі мікроволокна, яке в поперечному розрізі нагадує зірку. Між жолобками цієї зірки й затримуються всі мікрочастинки пилу, бруду та води. Водночас тканина залишається сухою, адже мікроволокно не просочується вологою.

towel gannapro

Рушник ГаннаПРО

Чому варто купити рушник із мікрофібри GannaPRO

Ми знаємо щонайменше 12 причин, чому у вас обов’язково має бути рушник із мікрофібри GannaPRO.

1. Мікрофібровий рушник заощаджує ваші гроші

Завдяки зносостійкості тканини, матеріал витримує до 500 прань. Текстура та колір мікрофібри зовсім не змінюються з часом. Тому один рушник прослужить вам утричі довше звичайного бавовняного виробу.

2. Економить час

Тканина миттєво поглинає воду, пил і бруд. Тому на процес витирання чи прибирання ви витрачаєте набагато менше часу, а якість витирання значно вища. Тому вам не доведеться повторювати ті самі рухи кілька разів.

3. Безпечний для здоров’я людини

Мікрофібра не спричиняє подразнення та алергічні реакції. Можна використовувати дітям та людям із захворюваннями дихальних шляхів. Якщо ви використовуєте для прибирання чи миття серветки з мікрофібри, вам не потрібно додатково застосовувати миючі засоби з хімічними речовинами. Адже матеріал і сам добре впорається. Отже, у довкілля не потраплять шкідливі речовини разом із брудною водою.

4. Зручно брати в дорогу

Рушник із мікрофібри GannaPRO досить легкий та компактний. Його об’єм становить ¼ об’єму звичного нам махрового рушника. Тому такий виріб зручно брати із собою в туристичні походи, відрядження, подорожі. Якщо ви покладете такий рушник до своїх речей, то зовсім не помітите його.

До того ж мікрофібра швидко сохне, що дуже зручно в дорозі. Не треба довго чекати поки виріб висохне чи складати його мокрим у валізу. Однак, мабуть, найголовніша причина, чому рушник із мікрофібри найкраще підходить для туризму, це те, що ви завжди будете впевнені в тому, що за будь-яких обставин ви зможете скористатися зручним та чистим рушником.

Мікрофібровий рушник може стати чудовим корпоративним подарунком із будь-якого приводу. Достатньо замовити вироби з власним логотипом, подарувати співробітникам, і вони завжди відчуватимуть із собою турботу керівництва.

5. Чудовий варіант для спортзалу та фітнес-центру

Рушник для тренувань — важлива частина правильного етикету та гігієни в спортзалі. Ніхто не хоче користуватися тренажером, на якому залишилися краплі чужого поту. Рушником із мікрофібри легко витирати снаряди перед початком тренування.

Невеликий рушник із мікрофібри підходить для того, щоб вчасно витирати з тіла краплі поту. Великий виріб стане в нагоді після тренування, коли потрібно йти в душ.

Зазвичай відвідувачі приходять на тренування зі своїми рушниками. Однак великі фітнес-центри та спортивні зали воліють забезпечити своїх відвідувачів фірмовими рушниками. Для цього чудово підійдуть рушники з гладкої мікрофібри GannaPRO. Адже, окрім самих рушників, у компанії можна замовити послугу брендування. Виробник одразу наносить на рушники логотипи клієнтів. До того ж вид брендування замовник вибирає самостійно.

sportivnoe polotence 1

Виробник рушників з мікрофібри

6. Незамінна річ у басейні та для занять водними видами спорту

Жоден із водних видів спорту складно собі уявити без використання рушника. І тут знову вибір на боці мікрофібрових виробів. М’які абсорбуючі рушники миттєво поглинають велику кількість води й водночас залишаються сухими. У чому справа? Ми вже говорили, що все залежить від особливої структури мікроволокна. Після тренувань на воді рушник швидко висихає.

Ви можете чекати, що ваші відвідувачі прийдуть на тренування зі своїми рушниками. Проте можете зробити їм чудовий подарунок і запропонувати скористатися брендованим рушником із гладкої замшевої мікрофібри.

7. Помічник під час прибирання

Маленькі мікрофіброві серветки чудово підходять для прибирання та чищення поверхонь. Кімнати, кухня, санвузол, скло, комп’ютерна та оргтехніка, мобільні телефони, фото- та відеотехніка — завжди матимуть кращий вигляд, аніж після чищення бавовняними ганчірками. До того ж мікрофібра взагалі не залишає розводів. І для цього не потрібно використовувати хімічні засоби: поверхні завжди блищатимуть.

8. Дбає про особисту гігієну

Рушники з гладкої замшевої мікрофібри дуже приємні на дотик. Тому не дивно, що ними комфортно витиратися після душу та ванни, сушити ними волосся, брати їх із собою в лазню. Середні за розміром рушники використовують для особистої гігієни та витирання рук і ніг. Переваги — абсорбуючі властивості, легке прання та сушіння виробів, зносостійкість. Адже удома ми користуємося рушниками дуже часто, вони швидко забруднюються, і їх доводиться часто прати. Однак рушники з мікрофібри GannaPRO витримують до 500 прань, не втрачаючи насиченість кольору та структуру тканини.

9. Полегшує роботу манікюрних салонів та перукарень

Завдяки високим поглинаючим засобам та здатності намагнічувати частинки пилу, серветки з мікрофібри допоможуть у роботі майстрів манікюру та педикюру. Під час зняття старого нігтьового покриття з’являється багато шкідливого пилу. Від легкого дихання пил розлітається кімнатою, а деякі мікрочастинки потрапляють у легені майстра та клієнтів. Мікрофіброва серветка притягує ці мікрочастинки та утримує їх у собі, доки ви не прополощете виріб у воді.

Перукарі можуть здивувати своїх клієнтів та подарувати їм хвилини насолоди після миття волосся. Мікрофібровий рушник делікатно поглинає зайву воду з волосся, залишаючи в ньому стільки вологи, стільки необхідно для здоров’я. Пасма легко розчісуються та піддаються укладці.

10. Доглядає за вашим авто

Серветки з мікрофібри сподобаються також автолюбителям та тим, хто надає послуги автосервісу. Вироби з мікрофібри значно скорочують час на миття та чищення автомобіля завдяки своїм абсорбуючим властивостям.

11. Найкращий рушник для пляжного відпочинку

Збираючись на пляж, візьміть рушник із мікрофібри GannaPRO. Легкий та компактний виріб легко поміщаються в пляжній сумці. Рушник швидко вбирає в себе вологу, швидко сохне, не продувається та не притягує до себе пісок. Адже волокна мікрофібри не мають ворсинок для зчеплення з піщинками.

Великим рушником можна витиратися після купання, а можна використати його замість лежака на піску чи підстилки на шезлонгу. У дуже спекотну погоду рушник можна пов’язати на голову, щоб запобігти отриманню теплового чи сонячного удару.

12. Піднімають настрій

Рушники з мікрофібри GannaPRO мають яскравий та насичений колір, який із часом не вигоряє та не втрачається через багаторазове прання. Тому вироби української компанії даруватимуть радісні враження багато років.

Де купити рушники з мікрофібри оптом

Компанія GannaPRO https://gannapro.com/ — єдиний український виробник товарів із гладкої замшевої мікрофібри. Тому купити такий виріб саме українського виробництва можна тільки на офіційному сайті компанії та в магазинах партнерів. Компанія повністю несе відповідальність за якість своєї продукції. Кожна одиниця товару перевіряється окремо після виробництва. У разі виявлення будь-яких недоліків вироби вилучаються, а для клієнтів шиються нові. Разом із готовими рушниками можна замовити послугу брендування. І на замовлені вами рушники буде нанесено логотип саме вашого бренду.

Купити рушники можна гуртом та в роздріб. Гуртова ціна на вироби починається від 50 замовлених рушників.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ