Такі новинки вже можна придбати у магазинах фірмової торгівлі «Студія м’яса». Цю продукцію також експортують в Польщу та Туреччину.
Серед каш з м’ясом можна обрати на власний смак кашу з нуту з трьома видами м’яса – птиця, індичатина, яловичина. З такими ж інгредієнтами – рисову кашу і плов (додатково – з м’ясом свинини).
А на новий поки що нетиповий для Тернопільщини ринок збуту «Тернопільський м’ясокомбінат» виходить з партією м’ясних консервів. Йдеться про республіку Конго, куди свинина тушкована під назвою «Смачного – «Bon appetite» відправлена 22 травня.
Секрет успіху виробника доволі простий – це використання лише якісної та безпечної для вживання сировини у поєднанні з вдалим рецептом консервування. Саме це дозволяє зберегти всі корисні властивості м’яса.
За матеріалами фейсбук-сторінки Тернопільського м’ясокомбінату.