Торти та святково оформлені десерти викликають своїм зовнішнім виглядом позитивні емоції, піднесений настрій та “вау-ефект”. Саме тому на етапі доставлення важливо подбати не тільки про зовнішній вигляд, а також забезпечити свіжість смаколиків.
Чому десерти втрачають свіжість під час транспортування
У сучасному маркетингу коробки для пакування солодощів https://kartpac.com.ua/ua/g89234607-korobki-dlya-konditerskih розглядаються не як технічна деталь, а як частина клієнтського досвіду. Той, хто вміє зберегти продукт свіжим та привабливим, автоматично отримує конкурентну перевагу. Згідно з даними маркетингових досліджень клієнти готові платити на 15-20% більше за продукцію, якщо вони впевнені, що десерт буде доставлено свіжим і неушкодженим.
Аби уникнути ризиків псування десертів, важливо знати, які умови та терміни зберігання кондитерських виробів рекомендовані санітарною службою. Зазвичай для тортів з кремом термін зберігання складає 24-48 годин за температури +2…+6 °C. Мусові десерти зберігаються до 24 годин при температурі до +4 °C. Випічку з фруктами бажано вжити протягом 12 годин.
Головною причиною, чому десерти можуть втратити свіжість під час транспортування є порушення умов перевезення:
- температурні коливання сприяють порушенню текстури кремів;
- підвищена вологість розм’якшує вироби, а сухе повітря пришвидшує підсихання десертів;
- неправильне пакування, що не захищає від повітря чи механічних пошкоджень.
Якісне пакування ви можете обрати на сайті www.kartpac.com.ua, де представлені на вибір коробки, розроблені для збереження та безпечного транспортування ніжних десертів. Таке пакування створює надійний бар’єр, що захищає солодощі від негативного впливу зовнішніх факторів і механічного пошкодження.
Як правильно обирати пакування для різних десертів
Щоб підібрати відповідний варіант пакування для десертів, важливо звернути увагу на наявність різних видів коробок, що випускаються з урахуванням особливостей смаколиків. Залежно від типу десерту варто обирати відповідне пакування:
- для тортів та великих кондитерських виробів потрібні жорсткі коробки з ущільненим дном;
- цукерки та макарунс краще запакувати в стильні невеликі коробочки з роздільниками;
- еклери, тістечка і капкейки варто складати в коробки зі спеціальними формами для фіксації.
Свіжість та відмінний зовнішній вигляд десертів після транспортування є важливою задачею для виробника та перевізника. Крім того, вдале пакування є потужним маркетинговим інструментом, що впливає на формування довіри клієнтів. Правильне пакування зберігає смак і форму виробів, а також створює у покупців відчуття турботи завдяки відмінному сервісу.