Читайте нас в соціальних мережах

Хочуть покарати тернополянку, яка нагодувала собаку отрутою (відео)

Четвер, 26 грудня 2019 11:52
У жахливих муках померла собака Кама у тернопільських господарів, а винними у загибелі тварини власники чотирилапої вважають жінку, яка живе поблизу.

Небайдужі тернополяни навіть виклали в соцмережі Фейсбук відео, де видно, як жінка проходить повз собаку у вольєрі. По дорозі містянка встигає закинути собаці невідому речовину та виходить зі двору. Неприємний випадок трапився 22 грудня.

—  Жінка, перебуваючи поряд зі своїм будинком в Тернополі, свідомо отруїла( дивитися відео) чудового песика на прізвисько "Кама" - яка була єдиною відрадою для родини. Ви ж розумієте, вона була, як член родини, її всі обожнювали! Немає слів! Собака померла в конвульсіях від отруєння, що підтверджується результатами розтину. На ім'я начальника Тернопільського відділу поліції Гаврилюка Сергія Володимировича подано відповідно заяву про вчинення злочину – чекаємо на адекватну і законну реакцію правоохоронців, суд і вирок. Попереджаємо - справа принципова! Крім того, отруювачка працює в товаристві з іноземними інвестиціями - "Борднезе Україна". В основний офіс компанії та ряд Європейських організацій із захисту тварин нами вже направлена заява про дану подію за участі співробітниці даної компанії. Прошу підтримати! — повідомив господар Ками Дмитро Кравченко.

Чоловік зазначив, що жінку, яка убиває чужих безневинних тварин, обов’язково потрібно притягнути до відповідальності.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ