Читайте нас в соціальних мережах

У місті на Тернопільщині купили плавлені сирки, наче водорості (фотофакт)

Понеділок, 11 листопада 2019 08:55
Зіпсовані плавлені сирки, які виявилися покритими густою цвіллю, придбали в одному із магазинів у місті Бережани на Тернопільщині.

Покупцю не випало поласувати товаром, адже вдома чоловік виявив, що сирки добряче позеленіли. Хоч сирки не були прострочені – дата вживання до 08.12.2019, та, вочевидь, зберігалися в постачальника у непригідних умовах. Про невдалу купівлю  Ivan Horlatyi повідомив у соцмережі Фейсбук.  

—  Сьогодні зробили покупку сирків в м. Бережани в магазині "Рибак". Приїхав додому, розпакував – і ось вам результат. Цвітуть і пахнуть! Після цього відвіз їх назад в магазин. Від продавців замість слова "вибачте" почув: "Нічого страшного, зараз ми вам поміняємо на інші". Серйозно?! Та я після цього навіть не хочу більше в них щось купляти. Будьте обережні, коли щось обираєте в цьому магазині! Слідкуйте за датою виготовлення!повідомив покупець.

Користувачі соцмереж радять чоловіку надалі бути обережним при купівлі молочних продуктів. Окремі мешканці заявляють, що продавці не винні, адже їм такий товар уже привозять.

То ви неправильно робите, що звинувачуєте магазин і власників, вони невинні. В магазин надходить товар і на ньому є дата – початкова і кінцева. А рентгену в магазинах немає, щоб побачити, що в середині. Тому ви неправі, вам хотіли поміняти і це правильно. Якщо ви сумніваєтеся, то на місці перевірте. І всі притензії до виробітника тої чи інакшої продукції,повідомила Люба Бачинська.

Також працювала у торгівлі, не памятаю точно, хто постачальник (не буду говорити, щоб не збрехати). Факт в тому, що вони привозили вже такі сирки. 2 рази нам його повертали, а потім при прийманні товару ми перевіряли і побачили, що вони такі вже привозять. Після того вже не замовляли, — зауважила Anna Salabun.

В мене була така проблема. Повернули гроші без проблем. І термін зберігання не просрочений, — пригадала Лідія Липна.

 Після передачі товару від виробника підприємцю відповідальність несе підприємець,— прокоментував Рома Мадяр.

—  Вам пощастило, за ціною сирка вам попався дорогий Дор-Блю, — пожартував Mukola Velikopolskiy.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ