Читайте нас в соціальних мережах

Висловлюємо співчуття з приводу загибелі депутата Володимира Стаюри

Субота, 26 серпня 2017 15:47
Редакція «Тернополян» висловлює щирі співчуття з приводу загибелі депутата Тергопільської міської ради та Голови Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Стаюри Володимира Івановича.

Володимир Стаюра загинув 26 серпня 2017 року від нещасного випадку під час перебування на відпочинку в Єгипті. Висловлюємо також співчуття усім близьким, друзям та родичам померлого.

Вічна йому пам'ять!

Довідка: Володимир Стаюра народився 19червня 1966 року в селі Буцнів на Тернопільщині. Служив Заступником командира роти у Збройних силах України. З 2008 року обіймав посаду заступника голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" з питань партійної дисципліни. Із грудня 2012 року Володимир Стаюра очолив Тернопільську обласну організацію ВО «Свобода».  Із 25 жовтня 2015 року депутат Тернопільської міської ради від ВО «Свобода».

Брав участь у національно-визвольному русі з кінця 1980-х років. Брав активну участь у створенні «Народного Руху», очолював осередок «Просвіти» на заводі «Оріон». Також Володимир Стаюра стояв біля витоків створення в Тернополі товариств «Меморіал» та «Вертеп». Саме він у 1990 році підняв перший національний прапор над Тернопільською міською радою.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ