Читайте нас в соціальних мережах

«Українська команда» передала «чорним запорожцям» тисячу наборів для обігріву – загалом такими наборами забезпечать 50 тисяч воїнів

Субота, 20 січня 2024 16:45
Артур Палатний: «Українська команда» передала набори для обігріву 72 бригаді. 

«Українська команда» передала тисячу теплих наборів 72 окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. А загалом такими наборами будуть забезпечені 50 тисяч захисників. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди».

«Передали тисячу теплих наборів легендарній 72 бригаді імені Чорних Запорожців. Ці героїчні хлопці боронили Київ, тривалий час стримували ворога під Бахмутом та Вугледаром. І зараз б’ються з окупантами на одному з найгарячіших напрямків», - йдеться у повідомленні. 

Загалом волонтерський штаб підготував обігрівчі набори для 50 тисяч військових на передовій.

«Українська команда» завершила збір на теплі набори для захисників. Разом з вами ми забезпечуємо обігрівчими наборами 50 тисяч наших воїнів. Дякую кожному за ваше тепло нашим захисникам та захисницям! Тепер нашим точно буде тепло, а ворогам пекло!» - зазначив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала понад тисячу обігрівних наборів Третій штурмовій бригаді, 130 та 204 батальйонам тероборони Києва та іншим бойовим підрозділам.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення волонтерський штаб надав допомогу понад 150 військовим підрозділам.

В тому числі дронами, спорядженням, ліками, оптичними приладами тощо.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ