Читайте нас в соціальних мережах

Віталій Кличко: Київ передав військовим на передову 100 тисяч грілок для тіла, які столиця залучила від іноземних партнерів

Субота, 20 січня 2024 16:00
Київ передав військовим зі штабу Сухопутних військ 100 тисяч грілок для тіла, які столиця залучила від іноземних партнерів.

І сьогодні грілки відправили на передову на схід України.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Партія в 100 тисяч грілок для тіла, що залучила столиця від іноземних партнерів, прибула в Київ. Вже сьогодні ми їх передали військовим зі штабу Сухопутних військ і грілки вирушили на передову на схід України. Основними перевагами переданих грілок є самонагрів, розмір 10 на 13 см (що дозволяє розмістити їх у взутті, внутрішніх кишенях) та висока температура розігріву. Сьогодні, коли лютують морози, наші захисники потребують не тільки озброєння, а й відповідного спорядження та одягу, щоб воювати в умовах низьких температур. Тому, окрім дронів, засобів зв’язку, прицілів нічного бачення, автівок, столиця постійно передає на фронт термобілизну, грілки, генератори та інше найнеобхідніше, за чим звертаються бійці», – наголосив Віталій Кличко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Григорій 21.01.2024, 13:21
Водійка в пальті разом з депутатинею були в кіні.
Щоб ви пощезли з таким правописом!
Скарга
0 #2 Дітріх фон Штубе 21.01.2024, 10:52
Для тих, хто прогулював уроки української мови: прізвища із закінченням на "-ко, - енко" в чоловічому роді - ВІДМІНЮЮТЬСЯ. Тому не будьте якцапами і пишіть "Кличко - КличкА", "Бондаренко - Бондаренка" і тд.
В жіночому роді - не відмінюються.
Скарга
0 #1 Григорій 20.01.2024, 22:50
Щось Кличко часто піарять. Невже в президенти преться? Так там мізків не багато. Бокс даремне не проходить.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ