Читайте нас в соціальних мережах

«Україна точно переможе. Але ціна дуже висока», - Борис Джонсон у Львові

Неділя, 10 вересня 2023 14:30
Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 9 вересня прибув до Львова. На залізничному вокзалі його зустрічав Андрій Садовий.

 

Про це повідомив у Телеграмі сам міський голова Львова, опублікувавши фото з підписом: «Вітаємо великого друга України Бориса Джонсона у Львові».

Згодом екс-прем’єр Британії мав розмову з Андрієм Садовим, у якій зізнався, що не розуміє зволікання світу в питанні надання зброї Україні для оборони.

«Ми довго чекали на Хаймарси, ми довго чекали на танки, тепер довго чекаємо на літаки. Я не розумію, чому ми так довго чекаємо. Чому світ не робить висновків. Я не українець, але у мене теж є це питання. Україна точно переможе. Але ціна дуже висока», — сказав Борис Джонсон.

Нагадаємо, Джонсон пішов з посади прем’єр-міністра у липні 2022 року. Від початку повномасштабної війни Джонсон неодноразово приїжджав в Україну. А у травні він записав відеозвернення Львівському національному університету імені Івана Франка, в якому висловив подяку за удостоєння його почесного звання «Doctor Honoris Causa» та пообіцяв приїхати до Львова.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ