Читайте нас в соціальних мережах

Зеленський закликав владу на місцях не витрачати державні кошти на бруківку та фонтани

П'ятниця, 21 липня 2023 11:11
Президент України звернувся до представників місцевої влади.

Володимир Зеленський закликав розумно розпоряджатися коштами з держбюджету.

"Люди мають відчувати, що ресурси бюджетів використовуються справедливо та правильно. Кожен розуміє, про що йдеться. Бруківка, прикрашання міст, фонтани почекають – спочатку перемога", – наголосив глава держави у вечірньому відеозверненні 20 липня.

Зеленський назвав очевидним, що під час війни максимум державної уваги, а отже, і державних ресурсів має йти на оборону. На думку президента, кожен проєкт, який може бути реалізований коштом позабюджетних ресурсів, має бути реалізований коштом саме позабюджетних ресурсів: це стосується різних сфер, зокрема галузі культури.

"Музеї, культурні центри, символи, серіали – усе це важливо, але зараз інші пріоритети. Знаходьте позабюджетні кошти. Не державні", – сказав Зеленський.

Президент доручив Премʼєр-міністру розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 житель громади 22.07.2023, 07:57
Рекомендую правоохоронцям зайнятися господарською діяльністю керівництва та депутатським корпусом Підгороднянсько ї сільської ради тому, що прості люди воюють, збирають копійки і віддають останнє а ці шановані маючи безліч споруд по селах які пустують вирішили купити у приватної особи приміщення 50 річної давності (конкретно руїну) і зараз ведеться капітальний ремонт руїни. Запитується, а за чиї гроші коли по селах немає доріг ця злодійська мафія будує собі хором. Це банальне крадівництво грошей платників податків громади та держави.
Скарга
0 #1 Григорій 21.07.2023, 11:46
Які фонтани під час війни? Зовсім місцева влада погрязла в корупції! Депутатів і місцеву владу на фронт, щоб у них очі відкрилися. От же сволота!
Скарга

Додати коментар