Читайте нас в соціальних мережах

рф готує теракт на Запорізькій АЕС з викидом радіації – Зеленський повідомив деталі (ВІДЕО)

Четвер, 22 червня 2023 12:53
Окупанти готують терористичний акт на Запорізькій АЕС під час якого відбудеться викид радіації.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський після доповідей української розвідки та Служби безпеки України.

«Розвідка отримала інформацію про те, що росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього. На жаль, уже неодноразово мені доводилося нагадувати, що радіація не знає державних кордонів і те, по кому вона вдарить, визначається лише напрямком вітру», - повідомив Володимир Зеленський.

Усю наявну інформацію уже передали українським партнерам у світі.

«Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Усі докази. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – усі країни, абсолютно всі мають це знати. Міжнародні організації. Усі. Жодних терактів на атомних станцій ніколи, ніде не повинно бути. Цього разу не має бути як із Каховкою: світ попереджено, отже, світ може і повинен діяти», - підкреслив президент.

Читайте також: Дістанемо ворога всюди: Притула оголосив про новий мегазбір (відео)

Загинув під час наступу біля Бахмуту: у Козовій зустрінуть тіло воїна Ігоря Гладчука

1
ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Віталій Сосновський 22.06.2023, 14:13
Нарешті. Висказався за купу років. Написав правду. Аж легше стало.
Скарга
+1 #1 Віталій Сосновський 22.06.2023, 13:37
Життя показує хто є хто і на чийому боці правда. Хто розвивається,пр ацює,зростає мудрістю, не влазить у жодні драки. А хто далі на імбецильному рівні і лише думає, КОГО ВИКОРИСТАТИ та СУДИТЬ всіх ПО СОБІ. Хтось робить все,щоб жінка була щаслива( і на духовному рівні і матеріальному). А є ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ 52річний ВОВАН-АФЕРИСТ, який КОЖНУ ЖІНКУ(а шукає їх кожного року-два нову) маніпуляцією "солодкими" словами ВИКОРИСТОВУЄ фізично і фінансово , потім поливає "брудом" в соцмережах, а інших вдома і серед людей( як от на Таньку у виконавчій накричав, що щось там забула і на вулиці принижував).Оди м словом - БАБІЙ І ЖИГОЛО, який вІд великої кількості жінок,через болячки зароблені від такого життя і дитячі травми НЕ ВМІЄ ЛЮБИТИ ПО СПРАЖНЬОМУ
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ