Читайте нас в соціальних мережах

Вибухи в рф: у Бєлгороді говорять про евакуацію населення, звільнення від режиму та «ДРГ ЗСУ» (ВІДЕО)

Понеділок, 22 травня 2023 14:52
У росії напружена та неспокійна обстановка, зокрема у бєлгородській області.

У соцмережах з’явилося відео легіону «Свобода росії» та російського добровольчого корпусу (РДК) у якому повідомляється про рейд прикордонними російськими територіями. Бійці обіцяють не чіпати цивільних та закликають до боротьби проти путінського режиму.

Нагадаємо, це добровольчі формування росіян, котрі воюють на боці України, та прагнуть повалити путінський режим.

Окрім цього в інтернеті масово поширюються інформація про обстріли та відео зі знищенням прикордонного пункту в бєлгородській області. Бійці відзвітували про звільнення прикордонного села Козинка у бєлгородській області.

Про те, що у бєлгородську область рф начебто зайшла «ДРГ ЗСУ» повідомив губернатор краю В’ячеслав Гладков.

«На територію Грайворонського округу зайшла диверсійно-розвідувальна група ЗСУ. Збройні сили рф разом із прикордонною службою, росгвардією та ФСБ вживають необхідних заходів щодо ліквідації противника. Подробиці повідомлятиму», — заявив губернатор Бєлгородщини.

Операція на території бєлгородської області проводиться для захисту цивільних українців. Про це в коментарі Суспільному заявив речник ГУР Андрій Юсов. Легіон «Свобода росії» та «РДК» проводять операцію на території бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту цивільних українців. Також він повідомив, що операцію проводять виключно громадяни росії.

*на головному фото легіон "Свобода росії"

 

gladkovv.png

346151608_794405108997569_7304715612648014779_n.jpg

1
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар