Читайте нас в соціальних мережах

Ексклюзив! "Рошен" і контрабанда сигарет до Європи - як працює злочинна схема (відео)

П'ятниця, 31 березня 2023 20:31
Скандальне викриття контрабандної схеми поставок сигарет до країн Європи.

За них не платять податки на мільйони євро, а для прикриття постачань використовують фури і відомий бренд "Рошен".

Одну з вантажівок днями затримали в Румунії - під коробками з цукерками знайшли майже 5 мільйонів цигарок без акцизних марок.

Цю історію люди п'ятого президента Петра Порошенко будь що намагаються замовчати в Україні, але не мовчать вже румунські правоохоронці, які повідомили про злочин. І не мовчатиме програма "Гроші".

Автори знайшли ексклюзивні документи, факти і свідчення про цю оборудку і в своєму розслідуванні показують значно більше, ніж вже відомо офіційно.

"Вони були серед палетованих цукерок, які були внесені в митні декларації", - каже працівниця румунської митниці. - Сигарети були без румунського податкового маркування. 

Ці сигарети виявили у вантажівці 24 березня 2023 року, з держномером ВХ5519СМ, яку румунські правоохоронці зупинили для перевірки біля румунського міста Брашов. 

 

Як багато контрабанди можуть перевозити в фурах "Рошен" під прикриттям солодощів - дивіться в сюжеті.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #2 Михайло 07.04.2023, 08:31
Собі вартість коробки цукерок наприклад 40. грн, а продаються в Румунію за 120.0 грн., запитується питання для чого ризкувати і яка вигода. Напевно тупа підстава тому, що банда яка при владі хоронить будь кого, а Порох не подарок і не думаю, що він такий дурак він тертий, НАГЛИЙ ТА грамотний злодій.
Скарга
+1 #1 Григорій 01.04.2023, 16:31
Пам'ятаю, як чотири роки тому тернопільські можновладці підмахували п'яному лавочнику Порошенко. Тепер мовчать, немов води в рот набрали!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ