Читайте нас в соціальних мережах

Завдяки спільному треку Андрій Хливнюк і Pink Floyd зібрали пів мільйона фунтів для України

Вівторок, 27 грудня 2022 17:15
На початку квітня вийшов трек «Hey, Hey, Rise Up» з вокалом Андрія Хливнюка "Ой у лузі червона калина". Пісня просто «підірвала» iTunes. Зараз український співак назвав суму, яку вдалося заробити на цій пісні.

 

Так, за дев'ять місяців назбирали 450 тисяч фунтів стерлінгів, які рокери обіцяли направити на допомогу Україні. Та  Pink Floyd дещо округлили цю вражаючу суму.

Вокаліст Pink Floyd Девід Гілмор і барабанщик Нік Мейсон доклали ще 50 тисяч до суми, зібраної на треці Hey, Hey, Rise Up, де звучить неофіційний гімн сучасної України "Ой, у лузі червона калина". Так, пів мільйона фунтів стерлінгів отримали українські парамедики та благодійні фонди.

«Станом на сьогодні команда Pink Floyd з піснею разом зі мною "Червона калина", а в англійському варіанті вона називається Hey, Hey, Rise Up, зібрала 450 тисяч фунтів стерлінгів. Пан Девід Гілмор і пан Нік Мейсон добавили грошей і зробили з цього пів мільйона фунтів стерлінгів, які будуть розподілені вже зараз», – повідомив Андрій Хливнюк.

За його словами, усі кошти лідер "Бумбоксу" вирішив розприділити між п'ятьма благодійними організаціями – "Госпітальєри", HARP project, "Восток SOS", "Київ Волонтерський" і "Лівий берег".

"Дякую величезне гурту Pink Floyd за цю співпрацю. Дякую за те, що ви робите для допомоги Україні у такий надскладний час. Разом переможемо. Слава Україні", – додав у своєму відеозверненні Андрій Хливнюк.

До слова, Hey, Hey, Rise Up очолив топ 100 найбільш скачуваних пісень у Великій Британії, обійшовши навіть хіти Еда Ширана та Гаррі Стайлса

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ