Читайте нас в соціальних мережах

Термоакумулятор, міні-піч, хімічна грілка, - «Українська команда» відправляє на передову індивідуальні набори для обігріву 10 000 бійців

Вівторок, 22 листопада 2022 18:45
Волонтерський штаб «Українська команда» відправляє на передову 10 000 індивідуальних наборів для обігріву бійців.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу.  

«В межах проєкту «Тепло на фронт» «Українська команда» розпочала формування та доставку на фронт індивідуальних наборів для обігріву бійців у польових умовах. До кожного набору входять термоакумулятор, хімічна грілка, спиртова міні-піч та сірники. Такі індивідуальні набори для обігріву отримають 10 000 українських воїнів на передовій. Перші партії вже готуються до відправки. Нашим буде тепло – ворогам пекло!» - йдеться в повідомленні.

Також «Українська команда» передала одному з добровольчих батальйонів генератор, амуніцію, сухе харчування та інші корисні речі. Продовжують підтримувати захисників та переселенців і регіональні команди волонтерів. 

«Вінницька команда передала у фронтові зони більш ніж 500 тактичних військових аптечок, які укомплектовані та зібрані за стандартами НАТО. Також відправили захисникам велику партію теплих речей. Житомирська команда передалв 29 бандерпечей 1-й Окремій бригаді спецпризначення ім. Івана Богуна. Тернопільська команда забезпечила воїнів на Херсонському напрямку продуктами харчування, амуніцією та медикаментами. А 68-й єгерській бригаді передали позашляховик, завантажений продуктами та іншими необхідними речами», - йдеться у звіті «Української команди». 

Крім того, Тернопільська команда передала 7 бельгійських апаратів для гемодіалізу та медичне обладнання Копичинецькій лікарні.

Кіровоградська команда роздала продуктові набори переселенцям в області, Полтавська команда передала набори від Caritas-Spes Ukraine переселенцям в Хоролі, а Сумська команда - переселенцям і малозабезпеченим в Сумах, на деокупованих територіях та в громадах області, які перебувають під обстрілами.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ